Şimdi Ara

ASROCK z68 Alınık | Yurt Dışından OEM Parça Alabileceğim Site Önerisi Olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ASROCK un yeni seri anakartlarından satınalmak istiyorum fakat araştırdığım kadarı ile türkiyede bulunmuyor.
    Yurtdışından online olarak oem parça şeklinde alışveriş yapabileceğim güvenilir bir site önerisi olan varmıdır ?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: EIN

Yurtdışından online olarak oem parça şeklinde alışveriş yapabileceğim güvenilir bir site önerisi olan varmıdır ?

Gümrükte takılır hocam, tr ye yollarlar ama gümrüğe de vereceğiniz parayla beraber buradan daha iyi bir anakart alabilirsiniz.
  • İyi niyetli tavsiyenizden dolayı teşekkür ederim fakat
    Gümrükte Takılma Kısmını Sorun Etmiyorum..zaten sorunda değil benim açımdan.. Konu ürünü alabileceğim bir yer bulmak. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIN

İyi niyetli tavsiyenizden dolayı teşekkür ederim fakat
    Gümrükte Takılma Kısmını Sorun Etmiyorum..zaten sorunda değil benim açımdan.. Konu ürünü alabileceğim bir yer bulmak. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

amazon.com deniyebilirsin kargo ve gümrükle nerdeyse burdaki üst sınıf bir anakart fiyatı olur yinede sizin kararınız .
  • dikkat et bazı amerikan sitelerinde yurtdışı ödeme kabul ediliyor fakat daha sonra reddelip siparişin iptal ediliyor paranda açık provizyona takılıp kalabiliyor. Başıma geldi Newegg den 2 haftada zor alabildim paramı en az 7-8 kere mail atıp ve canlı sitedeki asistana bağlanıp konuşarak üstüne TC deki bankamı defalarca arayıp konuşmasıda cabası.

amazonda böyle bir sıkıntı varmı bilmiyorum.

amazon.com da Asrock z68 olması lazım 280$ a mı ne görmüştüm yeni Z68 anakartını pcix3.0 desteğide vardı donanımhaber.com da anasayfada çıkmıştı hatta haberi.
  • tanıdık vasıtasıyla getirtebilirsen en güzeli öyle yaptırman yoksa kargolarda gümrüklerde kaybolur çalınır senin haberin bile olmaz başına ne geldiğinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

tanıdık vasıtasıyla getirtebilirsen en güzeli öyle yaptırman yoksa kargolarda gümrüklerde kaybolur çalınır senin haberin bile olmaz başına ne geldiğinden.

takipli kargoda bu dediklerinizin hiç biri olmuyor merak etmeyin fakat kargo ücreti çok pahalı gümrük ücretide eklenince burdan çok sağlam bi anakart alabilirsiniz o fiyata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.