Beyler başlıkda belirttiğim anakarta uygun türkiyede bulunan-türk sitelerinde- en iyi işlemci nedir ? http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=N68-S uyumlu cpular listesi. Ben burdaki iyi işlemcilerin bazılarını türkiyede bulamadım. X6 nın 95wversiyonunu mesela. Bu listede en iyi işlemci nedir ?
Up !
bütçenizi ve kullanım amacınız belirtirseniz oradaki en iyi işlemciden ziyade kullanım amacınıza uygun işlemci önerisi gelebilir,hatta anakart işlemci kombinasyonuda önerilebilir
quote:
Orijinalden alıntı: usb2.0
bütçenizi ve kullanım amacınız belirtirseniz oradaki en iyi işlemciden ziyade kullanım amacınıza uygun işlemci önerisi gelebilir,hatta anakart işlemci kombinasyonuda önerilebilir
1.100 Tl var ben anakartı değiştirmeden harddisk,işlemci,ekran kartı ve powersup alacağım.
elinizde kaç gb ram var bilmiyorum ama ddr2 ramli sisteme 1100tl yatırmak yerine anakartıda değiştirseniz daha uygun olmaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: usb2.0
elinizde kaç gb ram var bilmiyorum ama ddr2 ramli sisteme 1100tl yatırmak yerine anakartıda değiştirseniz daha uygun olmaz mı?
Elimde 4Gb DDR2 Ram var. Anakartada para harcarsam ekran kartından ve işlemciden kısmak zorunda kalacağım.
Phenom II X4 945 2elde cıkıyor arada takıp edersen bulursnun ama bende o anakartla ugrasma derım ddr2 ramlerını satıp aynı paraya ddr3 alabılırsın zaten
Phenom II X4 945 2elde cıkıyor arada takıp edersen bulursnun ama bende o anakartla ugrasma derım ddr2 ramlerını satıp aynı paraya ddr3 alabılırsın zaten
Ben tam anlayamadım. DDR2 ramleri satıp DDR3 anakart mı alacağım ? O kadar para eder mi ?
ddr2 ramler ddr3 lerle aynı para nerdeyse 2elde cebınden para cıkmayacak anakartıda satıp ustune az farkla guncel ddr3 anakart alırsın bıyle ıslemcı aramakla ugrasmazsın
2. elde garantili sistemler var iyice ölç biç tart takıldığın yerde sor uygun ihtiyacına göre bulursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme