Şimdi Ara

ASROCK FM2A88X-ITX+ // AMD A10 7700K FM2+ // 2x4 GB Kingston HyperX Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plextor hocamla GTX 770 ile takaslanmıştır.. Teşekkürler.

Hepsi beraber 800 TL .

ASRock FM2A88X-ITX+ Socket FM2+/ AMD A88X/ DDR3/ SATA3&USB3.0/ WiFi/ A&GbE/ : 325 TL
    ITX formatında Türkiye'de eşi benzeri henüz yoktur. Dahili bluetooth ve wifi özelliği vardır. Yeni nesil amd işlemciler (FM2+) için üretilmiş anakarttır. Yurtdisindan getirildi. faturası mevcuttur. 12-5-2014 de alınmıştır. 29-5-2014 de elime geçmiştir. Yani 1 hafta kadar kullanılmıştır. Full Kutuludur. Ben stoklara girmesi için 1.5 ay bekledim. Halada girmedi. Girdiğinde ücret anakartın piyasasına göre artar veya azalır tabiki. DETAYLI BiLGi

A10 7700K Soket FM2+ 3.4GHz 4MB Cache 95W 32nm İşlemci + R7 GPU : 350 TL
    Eksen bilgisayardan alınmıştır 12-5-2014 faturalıdır. Orjinal fanı kullanılmamıştır. Full Kutuludur. AMD nin yeni nesil FM2+ işlemcisidir. CPU ya entegre R7 Gpu ile birçok oyunu medium ayarlarda oynayabilirsiniz. Yukarıdaki anakartı teslim aldığımda kullanmaya başladım. Yani 1 hafta kadar kullanılmıştır. DETAYLI BiLGi

Kingston HyperX Blu Black 2x4 GB 1600 MHZ ddr3 Ram : 150 TL
    30 Mart 2013 de Vatan'dan alinmistir. Kutusu ve garanti belgesi mevcuttur. Faturasi sirket adina oldugu için verilmeyecektir. DETAYLI BiLGi (Bendeki 2x4gb)

Takas sadece R9 290 veya GTX780 kartlarla olur. Kartın modeline göre Alt-üst konuşulur. Faturalı ve Full kutu olmalı. Bunun dışında kesinlikle takas ve pazarlık yoktur. Şehir dışı alımlarda kargo alıcıya ait olup , alışveriş önce havale sonra kargo şeklindedir.
     ASROCK FM2A88X-ITX+ // AMD A10 7700K FM2+ // 2x4 GB Kingston HyperX Black
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 6 Haziran 2014; 22:30:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Anakart tek satış için takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işlemciyi de ben alayim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Ramide ben alayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.