Şimdi Ara

Asrock Fatal1ty Z77 Professional kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bu karti kullanan varmi ? forumda okuduğum kadariyla f/p urunu ama hicbiyerde turkce bi incelemesi falan yok karti alanlarda sadece siparis gectiklerini yazmislar baska bisey yok,alan kullanan arkadaslar tavsiye edermisiniz ? i5 2500k ile kullanmayi dusunuyorum

• yokmu dh'de kullanan ? :)
  • Kullanan çok var hocamda görmediler heralde arkadaşlar konuyu bekleyin yazıcaklardır
  • Hala ses yok sipariş verenlerde vaz geçmiş heralde
  • eksiği yok, fazlası var hocam. 2 kişi tanıyorum bu anakartı kullanan, ikiside çok memnunlar.
  • Kullanıyorum ben. Sağlam mobodur ama tavsiye eder miyim bilmiyorum, baya pahalı çünkü Uzun süre lga1155'le gideceğim diyorsan düşünülebilir.

16+8 faz, dolu rear panel, etkili soğutma, ssd yuvalı usb3 ön panel, çift lan falan tatmin edici gayet. Eleştirilebilecek yanlarıysa, wireless aparatı gelmemesi ve alc898 audio. PATA ve floppy çıkışları yerine wi-fi ve ob x-fi koysalar daha iyi olabilirdi. Gerçi böyle bir anakart alanın ses kartı da vardır, önemli bişi değil pek.

Normal bi kullanıcı için extreme4 veya extreme6 gayet yeterlidir. Çok uç oc yapmayacağına göre, extreme6 alıp kalan farkla başka parçalara yatırım mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Haziran 2012; 10:17:33 >
  • Fatality hız aşırtma için oldukça iyi bir anakart. MSI P67a-GD80'den geçtim bu anakarta ve işlemcimle gayet iyi anlaştılar. İşlemcim GD80'e göre bir miktar daha az voltaj ile stabil kalabiliyor Fatality'de (0.01v civarında). Yalnız "üst seviye" hız aşırtma ile uğraşmayan biri için ne kadar gerekli olduğu tartışılır. Extreme6 alıp, aradaki fiyatı başka bir bileşene (oyuncuysanız ekran kartı mesela) yatırmanız daha iyi olacaktır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki kişi tanıyorum demiştim bak ikiside yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılejdeR

Fatality hız aşırtma için oldukça iyi bir anakart. MSI P67a-GD80'den geçtim bu anakarta ve işlemcimle gayet iyi anlaştılar. İşlemcim GD80'e göre bir miktar daha az voltaj ile stabil kalabiliyor Fatality'de (0.01v civarında). Yalnız "üst seviye" hız aşırtma ile uğraşmayan biri için ne kadar gerekli olduğu tartışılır. Extreme6 alıp, aradaki fiyatı başka bir bileşene (oyuncuysanız ekran kartı mesela) yatırmanız daha iyi olacaktır bence.

hocam sen superpide yarıştın mı bi ara nickini gördüm ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: KızılejdeR

Fatality hız aşırtma için oldukça iyi bir anakart. MSI P67a-GD80'den geçtim bu anakarta ve işlemcimle gayet iyi anlaştılar. İşlemcim GD80'e göre bir miktar daha az voltaj ile stabil kalabiliyor Fatality'de (0.01v civarında). Yalnız "üst seviye" hız aşırtma ile uğraşmayan biri için ne kadar gerekli olduğu tartışılır. Extreme6 alıp, aradaki fiyatı başka bir bileşene (oyuncuysanız ekran kartı mesela) yatırmanız daha iyi olacaktır bence.

hocam sen superpide yarıştın mı bi ara nickini gördüm ama

Evet hocam yarışmıştım birkaç kere
  • Arkadaşlar selam bendede bu anakarttan var , ancak kingston ssd v+200 120gb modeli var bu ssd yi hangi porta takmam gerekiyor ? kırmızılara taktım ama onlarda 200/mb cıkıyor hız halbuki ssd'nin okuma yazma hızı 500 / 485 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar selam bendede bu anakarttan var , ancak kingston ssd v+200 120gb modeli var bu ssd yi hangi porta takmam gerekiyor ? kırmızılara taktım ama onlarda 200/mb cıkıyor hız halbuki ssd'nin okuma yazma hızı 500 / 485 ...

Kitapçıkta sizi yönlendirecektir şunlar Marvell şunlar Intel diye siz Intel yazana takacaksınız hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.