Şimdi Ara

AsRock'dan Yeni Bir Ivy CPU Destek Açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASRock Z68, P67 ve H67 Serisi Anakartlar da Intel Ivy Bridge İşlemcileri Destekleyecek!

    Dünyanın önde gelen ilk 3 anakart markasından biri olarak kabul edilen ASRock, Intel H61 serisi anakartlarından sonra Intel P67, H67 ve Z68 serisi tüm anakartlarının da yeni lanse edilen Intel Ivy Bridge işlemciler ile son P versiyon BIOS ve sürücülerinin yüklenmesinden sonra sorunsuz şekilde çalışacağını açıkladı. Intel'in yeni Ivy Bridge işlemcilerini destekleyecek olan ASRock Z68, P67 ve H67 model anakartları ile kullanıcılar sorunsuz şekilde daha az güç tüketimi ve daha güçlü işlem kabiliyetine sahip yeni nesil bilgisayarlarını kullanabilecekler.

     AsRock'dan Yeni Bir Ivy CPU Destek Açıklaması


    Yüksek seviye donanım meraklıları ve oyun çılgınlarına yönelik üst seviye ürünlerin yanısıra yüksek teknolojiyi daha kolay ve erişilebilir şekilde herkese sunmak ASRock'ın temel hedeflerinden biridir" diyen ASRock'ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı James Lee, "Bu güncellemelerin bizi heyecanlandırdığı kadar ASRock kullanıcılarını da heyecanlandırdığından şüphemiz yok. Bu güncellemeler ile son kullanıcılar yeni bir anakarta sahipmiş gibi olacaklar" şeklinde sözlerini sürdürdü.

    ASRock Sandy Bridge Anakart Serisi üstün performans arayan orta düzey donanım meraklıları için sağlam yapıda dizayn edilmiş ürünler. P67 doğal hız aşırtma perfomansını, H67 entegre grafiklerin avantajını sunarken Z68 anakartlar ise hem hız aşırtma hem de grafik kabiliyetleri yüksek anakartlar olarak göze çarpmıştı. Şimdi Intel'in yeni özellikleri ile ASRock'ın özgün XFast 555 Teknolojisini beraberce sunan ve üstelik yeni Ivy Bridge işlemcileri de destekleyen ASRock Sandy Bridge Anakart Serisi anakartlar artık kesinlikle ihtiyacınızdan fazlasını sunacak!

    Şimdi ASRock anakartınıza bir iyilik yapın. Onu üstün performanslı Intel Ivy Bridge işlemcileri destekleyecek şekilde güncelleyerek ASRock anakart kullanmanın tadını çıkarın. Yeni P Bios ve sürücüleri ASRock'ın websitesinden indirmek için acele edin! 3üncü nesil yeni işlemcilerden sadece bir tık uzaklıktasınız.. Alıntıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeski39 -- 28 Haziran 2012; 16:55:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.