Şimdi Ara

asrock anakartımda problemmi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yardımcı olursanız sevinirim
    e6300 işlemci+asrock 775 anakart+1gb kingston 667 rem aldım
    dün eve getirdim vakit olmadığı için monte edilen yerde windows kurulmamıştı
    evde windows xp kurdum
    şimdiki problem windows media player açıldığında ses aygıtı yoktur diye mesaj veriyor
    aygıt yöneticisinden baktığımda ses sürücüleri düzgün çalışıyor gözüküyor
    ama denetim masasında ses ayarları yapmak istediğimizde de ses ayarları kısmı inaktif gözüküyor
    acaba anakart yüklenmediği için böyle olabilir mi ama başka herşeyi çalışıyor
    ayrıca benim ekran viewsonic 20' hoporler var yükleme sırasında bunun hoporlerini ses aygıtı olara tanırmı
    bu problemi nasıl çözebilirim
    yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

• anakart'a tümleşik anladığım kadarıyla ses kartı. böyleyse önce prog.ekle-kaldırdan ses sürücülerini uninstall yap restarttan sonra anakartın orjinal cdsinden ses sürücülerini tekrar yükle...
  • teşekkürler arkadaşım
    daha önceden ses sürücüsü yüklemiyorduk anakart değiştiği için mi böyle yapıyoruz
    önceki anakartında tümleşik ses kartı vardı acaba program ekle kaldırda sürücü gözükmeyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lockmanhackym -- 7 Ocak 2007; 17:02:08 >
  • gözükmesi lazım, yoksa senin şuanki ses kartını tanınmamış sürücü olarak aygıt yöntecisinde görmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakartta YAzan OC Nedir ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.