Bildirim
Asrock Anakart OverClock yapamıyorum :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
anakartının tam modelini yazmassan kimse sana yardımcı olamaz -
arkadaşım tam modelini yaz bndede asrock war gayette yapa biliyorm o c modelini yazarsan yardım edebiliriz -
F2 ile biosa girip 2. menüden cpu ayarlarından cpu frenkasını auto yerine manuel yaptığında "+" ve "-" ile Mhz ayarlıyabilirsin. Kullandığım 775vm8 ve 775dual vstada ayarlar böyle yapılabiliyor. -
ASROCK CONROE865PE SOKET 775 (CORE 2 DUO UYUMLU) ANAKART
Arkadaşlar modeli bu... Açıklayıcı olarak madde madde yazarsanız sevinirim... -
bende asrock kullanıyorum asusile öyle fazla bi fark yok arkadaşın dediğini yap aynen olur.ben 3,20 işlemciyi 3,95 e kadar çıkarabildiim fakat normal 200 çarpanı 232 den sonra ram hızını düşürüyor ben bunu anlamadam sadece .genel olarak gayet güzel bir anakart -
bnde de aynı anakart war e6420 yi 2 .13 den 3.03 e çıkardım gayet gzl fakat fspsi çok iyi bi ankart deil bence deiştirmeyi düşnüyorum fakat onceden aldıgım x1950pro agp bnı onu almaya zorladı aynı zamnda pcı la slı yapa bilme olanagı çok iyi arkadaşım biraz daha ugraşırsan yaparsın -
bence anakartın biosunu kullan ;) imzamı örnek alabilirsin bursalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X