Şimdi Ara

ASROCK 775 Dual-VSTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İntel p4 531 3.0 işlemci
    Anakart ASROCK 775 DUAL-VSTA
    350Wpsu
    drr 400 ram 512MB

Şuan elimde asrock 775-Dual-VSTA anakart var.Özellikkleri fazla iyi olmasada iş görür biraz daha,zotac 8800GT AMP stoklara girdiği zaman satin alip bu sisteme takicam ve 2 gb dual ram alicam.2008 ortalarinda ise işlemci,anakart,psu ve yeni ramler alicam.Önerileriniz nedir arkadaşlar şuanda fazla masraf yapmak istemiyorum.Önerilirenizi okumaktan saygi duyarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ce5uR -- 25 Aralık 2007; 21:03:04 >

• ampden tam performans alamassın çünkü pcı-x slotu 16x değil 4x çalışıyor
  • Sizde ayni anakarti kullaniyorsunuz sanirsam?

Kart uyumlu olmasi iyi ama performans konusunda sistemim yüzü ortaya çikiyor kötü oluyor malum.İleride yeni anakart alip,performansi artirmak için uğraşiriz.Şuanda saten 200$ üstü işlemciler,anakartlar uygun ama yeni modelleri görmemiz lazim.
    quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

ampden tam performans alamassın çünkü pcı-x slotu 16x değil 4x çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ce5uR -- 25 Aralık 2007; 23:23:11 >
  • 4x genişliğinde ise kart çalışmayabilir...bu tür anakartların sitesinde genelde modele ait vga listeleri olur.bakmanızı öneririm
  • Pcı-exp16 desteği var,anladiğim kadariylada fazla performans vermeyebilir diyor.
  • Kartı 1 sene kadar kullandım dualvstayı

Kart AGP 8X - Ve - PCI express 16X kartları çalıştırıyor ancak pci ex kart takarsan 4X modunda çalışıyor uyumsuzluk gibi birşey söz konusu olamaz al idare et alırsın anakart
  • asrock dual vista sahiplerinin dikkatine bende sparkle8800gt aldım fakat çalışmadı mecburen anakartı değiştirdim.saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Destek var ?
    Çalişma izni yok ?

Öyle birşeyin söz konusu olcağini sanmiyorum,ama performans iyi olmuyacaktir bunu söyleyebilirim.
  • Netten alma. Bilgisayarcıyla anlaş. Kasanı götür taktır. Çalışırsa eğer, satın al. İcabında 20 lira pahalı olsa da bunu kabul edecek dükkandan satın al. Öbür türlü anakart, işlemci ve ram de değişir.
  • En doğrusu saten o kasayi güzel bir teknik servisli mağazaya götürüceksin ve işini halletçeksin.
  • valla ben mecburen değiştirdim alırsan sende görürsün.vga çalışıyor yanlız vganın biosunu rev1 ile değiştirmen lazım ben riskli gördüğüm için yapmadım
  • Ben kendim ugraşmicam,kasayi götürüp bilgisayarcima vericem onlar ilgilensin.Saten 8800GT stokta ve 269$ AMP gelince oda düşücektir.Onun için monta parasi ona sayariz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

valla ben mecburen değiştirdim alırsan sende görürsün.vga çalışıyor yanlız vganın biosunu rev1 ile değiştirmen lazım ben riskli gördüğüm için yapmadım

Forumda aynı sorunu yaşıyan bir kaç kişi daha vardı. Sorun pci-ex slotunun pci-ex 1.1 desteklemesinden kaynaklanıyormuş.
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.