Şimdi Ara

Aspirin aldım, arabamın koltuğunu nasıl temizleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
20.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabanın koltuklarında su lekesi gibi birkaç tane büyük halkalar oluştu hani denizden çıkınca tuzlu suyla bi yere oturursunuz ya işte öyle lekeler. Duyduğuma göre araba koltuğu en iyi aspirin denilen bu deterjanla temizleniyormuş. Ben de A101'den bu ASpirin denilen deterjandan aldım.

Bunu koltuklara nasıl uygulayacağım, suyla karıştırarak mı yoksa direk biraz damlatsam olur mu? Sürüldükten sonra galiba elektrikli süpürge ile vakumlamak gerekiyormuş. Elektrikli süpürgem olmadığı için bunun başka bir yolu var mıdır? Koltuğa döşemeye bi zarar verir mi?

• ıslak bir bez yap asprinsi koltuğa bolca sık bayağı bir ov leke çıkana kadar, sonra kopukten arıtmak için bezi su ile yıkayarak aynı bolgeyi sil, son işlemi bir kaç kez tekrarla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

ıslak bir bez yap asprinsi koltuğa bolca sık bayağı bir ov leke çıkana kadar, sonra kopukten arıtmak için bezi su ile yıkayarak aynı bolgeyi sil, son işlemi bir kaç kez tekrarla...

hocam peki ağarma falan yapıyor mu aspirin.. bi bilgin var mı..
  • Ağarma yapmasından korkuyorsan cimrilik yapmayacaktın, gidip alırdın döşeme temizleyici sprey kafan rahat olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 4 Nisan 2013; 11:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Arkadaşlar arabanın koltuklarında su lekesi gibi birkaç tane büyük halkalar oluştu hani denizden çıkınca tuzlu suyla bi yere oturursunuz ya işte öyle lekeler. Duyduğuma göre araba koltuğu en iyi aspirin denilen bu deterjanla temizleniyormuş. Ben de A101'den bu ASpirin denilen deterjandan aldım.

Bunu koltuklara nasıl uygulayacağım, suyla karıştırarak mı yoksa direk biraz damlatsam olur mu? Sürüldükten sonra galiba elektrikli süpürge ile vakumlamak gerekiyormuş. Elektrikli süpürgem olmadığı için bunun başka bir yolu var mıdır? Koltuğa döşemeye bi zarar verir mi?

Aspirin kullandık evin koltuklarında, sonuç hiç de öyle methedildiği gibi değildi, ya kullanmayı bilemedik, ya da aspirin koca bi yalan, aracınızı seviyorsanız profesyonel yardım bence en mantıklısı..

• quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

Ağarma yapmasından korkuyorsan cimrilik yapmayacaktın, gidip alırdın döşeme temizleyici sprey kafan rahat olurdu.

+1
  • Önce koltuğun görünmeyen,azıcık bir yerinde deneyin,ondan sonra her tarafına uygulayın...Sonra "yeni koltuk alacağım,yardım" diye bir başlık açmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ağarma yapmasından korkuyorsan cimrilik yapmayacaktın, gidip alırdın döşeme temizleyici sprey kafan rahat olurdu.

Dostum cimrilikten değil, genelde herkes aspirin tavsiye ettiği için ondan aldım. Bu arada para sorun değil, bildiğin kullandığın daha iyi bir madde varsa söyle onu da alabilirim.
  • bilinen bir çok markanın döşeme temizleyicisinden alın kafanız rahat olsun. würth, meguairs, sonax gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

quote:

Dostum cimrilikten değil, genelde herkes aspirin tavsiye ettiği için ondan aldım. Bu arada para sorun değil, bildiğin kullandığın daha iyi bir madde varsa söyle onu da alabilirim.

Wurth'un döşeme temizleyici spreyini kullanıştım çokda memnun kaldım tavsiye ederim kullanması çok basit.
  • amy loc kullana bilirsiniz..söylediklerine göre tamamen bitkiselmiş...ağartma yapmaz...yada meguiarsın apc sini kullanabilirsiniz, bu ürünüde iyi sulandırmak gerekir...birde sonax ın köpüğü var oda tercih edilebilir...
  • 70-80 lira verip koltukları düzgün bi yerde temizletmek çok mu zor anlamıyorum.. siz herhangi bir şeyle koltukları ıslatınca bu sefer kusma yapıcak daha da kötü bir görünüm olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.