Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
34
Favori
91.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

ben mumu kullanıyorum sıkıntı yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

turksat kablo 100 mbit;infinity modem

fast.com

2.4 ghz de 45 mbit

5 ghz de 90 mbit

speedtest.net

2.4 ghz de 50 mbit

5 ghz de 98 mbit

2.4 de neden 45-50 anlamış da değilim.. ara ara deneyeceğim. 2.4 ghz 50 mbit le sınırlı değildir sanırım

ekşi de şöyle birşey buldum hemen deneyeceğim;

bağlantım 100 mbps. ilk aldığımda wifi üzerinden 45 mbps'i geçemiyordum. kanal ayarını otomatikten 9'a sabitledim. artık hem 2.4 hem de 5 ghz üzerinden sabit 100 mbps alabiliyorum. evin en uzak noktası 20 metre ve telefonla 5 ghz ağından 100 mbps'i görebiliyorum. wifi kanallarının ne olduğunu araştırıp çevrenizde en rahat aralık hangisi ise ona geçerseniz siz de iyi bir performans alabilirsiniz. bence oldukça başarılı bir modem.

kanalı 11 e aldım...74 mbit e çıktı

diğer bazı kanallarıda denedim 65 i geçmedi.. demek ki 2.4 ghz bu kadar.. yada dahili gizli anteni dandik

başka kullanıcı 2.4 için ekşide küfürleri sıralamış. yükseltici al falan demiş servis..

velhasıl laptop da sorun yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 9 Ocak 2023; 19:9:31 >

• Bugün güne enteresan başladık. Bilgisayarı açtım şarj olmuyor görünüyordu. Soketi kontrol ettim ama yerine iyi takılıydı. Çıkarıp yeniden taktım şarj olmaya başladı. Yarım saat kadar sonra excel ile bir tablo ile uğraşırken ekran birden bire yukarıdan aşağı doğru görüntü kaybolmaya başladı ve fotoğraftaki gibi hale geldi. PC kilitlendi. Power butonuna basılı tutup kapatmak zorunda kaldım. Yeniden başlattım herşey normal şu an. Umarım anlık bir hatalı işlem yürütmüştür..

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

• Amazondan almak istiyorum satış sonrası ve diğer her konuda daha iyi olduğu için ama şuan trendyol da daha iyi fiyattan satışda birde trendyol 3 amazon 6 taksit imkanı var normal şartlarda amazon en ucuz satış yerinden 1tl aşağı koyar otomatik botu sayesinde ama bu ürün için 1 aydır özellikle trendyol daha uygun satıyor ve amazonda tık yok ne yapmak lazım arkadaşlar var mı benim gibi bekleyen.

Trendyol: 15.696

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?trendyol.com
    ACER Aspire 7 A715-51g 15.6" Fhd Intel I5-1240p 8gb Ram 512gb Ssd Geforce Nvidia Rtx 3050 Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/acer/aspire-7-a715-51g-15-6-fhd-intel-i5-1240p-8gb-ram-512gb-ssd-geforce-nvidia-rtx-3050-freedos-p-380352091

Amazon: 16.699

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?amazon
    Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B8NK5MW7/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00

• KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt

tavsiyem amazondan alman çünkü 1 ay içerisinde ürünün her türlü arkasında. trendyolda öyle bir durum yok en ufak sıkıntıda yanında durmayabilirler bence. gene de sen araştır bi ona göre karar ver

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Garanti durumu olursa diye temiz çalıştım, daha içini açıp ekleyeceğim şeyler var, nazar değdirecekler diye yazamıyorum Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? 

• Sinan Akarken S kullanıcısına yanıt

DLSS'Yİ nereden açıyoruz?

• nikflatron N kullanıcısına yanıt

ilginç

• ShibLeg kullanıcısına yanıt

aynen çok ilginç. pc de win11 ve ms365 dışında kurulu program bile yok. oldukça stabil çalışması gereken bir anda beklenmedik bir sıkıntıydı. sırf yenilik olsun diye hp cs3000nt laptopumu bırakıp bu pcye geçtim. stabilite benim için en önemli konu. hp de 3 sene boyunca pcnin kilitlendiğini, power butonuna basılı tutarak kapatmak zorunda olduğumu vs hatırlamıyorum bile. umarım tekrar etmez. tekrar pc değiştirmek istemiyorum yakın zamanda..

• nikflatron N kullanıcısına yanıt

Stabilite konusunda lenovo thinkpad gibi workstation bir ürün almak dell veya hp bu tip ürünleri daha mantıklı olacaktır.

Amazon konusunda bende garanti de üzmeyeceği için amazon almak istiyorum yalnız 1-2 haftadır bekliyorum diğer sitelerden her zaman ucuza ürün satan firma bu konuda hiç bir indirim yapmıyor trendyol güncel fiyat 15.599 (Amazon: 16.699) arada ki fiyat 1.000 Tl buldu ilk bir aylık sürec de amazon garantisi iyidir ama ilerleyen süreç de teknik konularda yine son söz acer teknik servise ait olacak.

www.trendyol.com/acer/aspire-7-a715-51g-15-6-fhd-intel-i5-1240p-8gb-ram-512gb-ssd-geforce-nvidia-rtx-3050-freedos-p-380352091

• KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt

stabilite referansımı fotodaki 2007 model aspire 5720g den alıyorum :). Emektar 15 yıldır bizimle hayatına devam ediyor. Gerçi kasa, ekran ve mainboard hariç değişmeyen parçası kalmadı :) . Hobi amaçlı mxm2 slot ekran kartına kadar her şeyi söküp değiştirdim. Acer a715-51g de üzmeyecektir

• SSD özellikleri olarak hangiler uyumlu acaba?

• Grafen soğutucu diye geçiyor o bantlar. Aliexpress te var. Hem ram için hem nvme disk için. Örnekleme amaçlı link bırakıyorum...

Disk için

https://www.aliexpress.com/item/1005004852823612.html

https://www.aliexpress.com/item/4000227673047.html

Ram için

https://www.aliexpress.com/item/1005002871038537.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLoNe__WoLF -- 11 Ocak 2023; 3:19:31 >

• Sinan Akarken S kullanıcısına yanıt

2 port nvme ssd var. İlk port gen 4 diğeri gen 3. Takılı disk gen 4 te. Yazma hızının 2500-300 aralığında olduğu söyleniyor. 6000/7000 hızlarında nvme disk alacaksanız gen 4 olan ilk porta takın ve işletim sistemini yeni diske kurun. Cihazdaki diski 2. Porta takın. Cihazdaki diskten daha düşük hızlı bir disk alacaksanız gen 3 portuna takın. Portların üzerinde gen3 gen4 diye yazıyor.

• arkadaşlar merhaba. Dün akşam need for speed hot pursuit oynuyorum internetten bir şeye bakıcaktım alt tab yaptım daha sonra aşağıda ki durumla karşılaştım ne yaptıysam düzelmedi ve bunu 2. kez yapıyor. bir bilgisi olan var mı?

• baris.s B kullanıcısına yanıt

o app ile ilgilidir oyunun

Mesela benim masaüstünde de buna benzer olay oluyor eski homeworld remastered da. Oyundn çıkınca sağ tarafta 10 cm siyah sütun oluşuyor. Ctrl alt del yapıp siyah ekran görev yöneticisi geliyor. Kapatıyorum. Masaüstü normale dönüyor.

Bu durum laptop değil eski oyunların windows la uyumsuzluğu olabilir veya nvidia sürücüleri ile

Amd 2600x

16 ram

Rtx 3060 lı sistem

Laptop u kapatıp açınca düzelmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 11 Ocak 2023; 15:52:54 >
    Oyundan veya sistemden kaynaklı muhtemelen bendede bazı oyunlarda ctrl alt delete yapınca mouse imleci takılı kalıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

wifi driverını güncelledikten sonra şimdi deneme fırsatı bulabildim. sorunsuz 110 mbitlerde hızı görüyor. böyle devam ederse kanal olayına falan girmeme gerek kalmayacak gibi. sizin adınıza da sevindim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.