Şimdi Ara

Aspire 5542G ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli ısınıyor. Oyun oynayamıyorum doğru düzgün kasıyor kitleniyor. Kapatıyor kendini laptop. Nasıl çözebilirim bunu? Ölçtüğümde 100 C çıkmıştı sıcaklığı. Belkide bitmiştir devri?

• Teşekkürler
  • bende ayn aleti kullanıyorum aynı dert bendede var konu biraz geçmiş ama başka arkadaşlarında böyle dertleri olabilir çözümü şu genelde arka hava çıkışı tıkanıyor o kısma hava tutarak ufleyerek yada ben deodorant sıkıyordum o baya faydalı oluyor açın asla kucağınızda veya tozlu ortamda kullanmayın laptop soğutucusu alın amd malesef yüksek ısı üretiyor devamlı hava giriş çıkışlarını temiz tutun hava akımını engelliyecek şekilde kullanmayın
  • Amd'yle alakası yok tozdan koruyacaksın donanımlarda sıkıntı aramayın her leptopta aynı bu uzun vade de tozdan korumazsan havalandırma sistemi nekadar açık olursa ve toza maruz alırsa okadar çabuk ısınma olur.

Orijinalden alıntı: vercenik53

Amd'yle alakası yok tozdan koruyacaksın donanımlarda sıkıntı aramayın her leptopta aynı bu uzun vade de tozdan korumazsan havalandırma sistemi nekadar açık olursa ve toza maruz alırsa okadar çabuk ısınma olur.

bende aynı şeyi yazdım ancak genelde amd işlemciler intel işlemcilere göre daha çok ısınırlar bunu söyleyen bir ben değilim amd yi kötüleme gibi bir amacımda yok bende amd kullanıyorum durum bu amd ile akalası yok demenizi yanlış buluyorum kusura bakmayın
  • Bende kullndım o laflar masaüstü işlemcilerinden eski zamandan kalma laflar yenilerinde okadar yok mobil işlemcilerinde normal seviyede o laflar eskide kaldı.Sizin makinenin ısınmasının nedeni işlemci değil üreticinin yaptığı pek kaliteli olmayan soğutma sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 5 Ocak 2013; 22:33:57 >
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Bende kullndım o laflar masaüstü işlemcilerinden eski zamandan kalma laflar yenilerinde okadar yok mobil işlemcilerinde normal seviyede o laflar eskide kaldı.Sizin makinenin ısınmasının nedeni işlemci değil üreticinin yaptığı pek kaliteli olmayan soğutma sistemi.

pekala dediğniz gibi olsun
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.