Şimdi Ara

Aspiratör Tavsiyesi [ALINDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    inox gövdeli,
    Kömür filtre takma imkânı olan bir aspiratör bakıyorum.

Davlumbaz da düşündüm ama dolabı kestirmek istemediğim için vazgeçtim ondan.

Vestel'e baktığımda 200 TL'lik bir ürün gösterdiler. Fiyatına göre fena değildi sanki.
    Ürün linki: Bunun önündeki siyah şeridi de inox hali.

Samsung'ta tek model vardı ve 300 TL idi. Tek tip zaten, çeşit yoktu. En içime sinen bu oldu.
    Broşüründe vardı ama sitesinde bulamadım ne işse.

Siemens'e baktım bir de; ordaki de 300 TL idi ama pek içime sinmedi açıkçası.
    Ürün linki: Ürün bu olması lazım.

EKLEME: Siemens LI28232 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 7 Nisan 2015; 7:55:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

200-300 fiyat aralığında,
    inox gövdeli,
    Kömür filtre takma imkânı olan bir aspiratör bakıyorum.

Davlumbaz da düşündüm ama dolabı kestirmek istemediğim için vazgeçtim ondan.

Vestel'e baktığımda 200 TL'lik bir ürün gösterdiler. Fiyatına göre fena değildi sanki.
    Ürün linki: Bunun önündeki siyah şeridi de inox hali.

Samsung'ta tek model vardı ve 300 TL idi. Tek tip zaten, çeşit yoktu. En içime sinen bu oldu.
    Broşüründe vardı ama sitesinde bulamadım ne işse.

Siemens'e baktım bir de; ordaki de 300 TL idi ama pek içime sinmedi açıkçası.
    Ürün linki: Ürün bu olması lazım.

termikel düşünürseniz fiyatıda uygunhttp://www.fastsepet.com/termikel-16011-pbcf-aspirator-inox.html

• iburkan İ kullanıcısına yanıt
    Gecikmeli cevap için kusura bakmayın.
    Siemens'in kampanyası vardı. LI28232 modelini aldım 225 TL'ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gecikmeli cevap için kusura bakmayın.
    Siemens'in kampanyası vardı. LI28232 modelini aldım 225 TL'ye.

Bende 90 liraya dominox aldım fazla para vermeyim dedim gelince bakacan nasıl bir şey diye
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    70 liraya da var ama ben paslanmaz malzemeli (inox) aldım. Elektrik tesisatında sorun var. Ben de daha taktırmadım. Taktırıpta bi süre kullandıktan sonra tekrar yazarım buraya.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    İyi seçim yapmışsınız Siemens almakla yoksa dalga geçecektim vestel markası gördüğüm yerde sinirim tepeme çıkıyor aspiratörü mıknatıs ile kontrol edin tutmaz ise gerçekten çeliktir bizde aynısı bosch olanı var ama çift motorlu her tarafı komple çelik yıllardır ilk günki gibi yeni duruyor
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Bizde de Bosch'un inox olanı var 7 aydır kullanıyoruz. Yalnız o çekme yeri çok parmak izi oluyor. Bir de kendi üretimi değil Franke'ye yaptırmış sanırım Manisa üretimi. Biz de 90 lira verip karbon filtre aldık ama verimli olmadı zaten servis de bunu belirtmişti. Kokuyu bir nebze olsa da aldı ama buharı yok edemedi baktık olmayacak tekrardan bacaya bağladık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300 TL idi normalde. Kampanya vardı ve 225 TL'ye inince fiyatı, düşünmeden aldım.
    Evde mıknatıs var mı bilmiyorum ama kontrol ederim elbet bi şekilde.

Ürünü aldığım bayiye hava çekimi ile bir soru sordum. Aldığım cevap beni şaşırttı gerçekten.

– "Bazı çok ucuz modellerde bile hava çekimi için 400-450 m3 yazıyor. Ama sizin üründe daha düşük yazıyor bu değer. Nasıl oluyor bu?"
    – "Ölçüm farkından. Onlar, motorun çekiş gücünü yazıyorlar. Biz ise Avrupa Standartları'na uygun olarak bacadan çıkan havayı ölçüyoruz. Yani bizim verdiğimiz değer gerçek değerdir. Fark, bundan kaynaklanıyor."
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım modelin sonu "/TR" diye bitiyor. Bunun nerede üretildiğini nasıl anlarım acaba? İnşallah biz de aynı sorunu yaşamayız. Çünkü baca taktırmam zor konumundan dolayı ve ben de kömür filtre taktırmayı düşünüyordum.

Az yukarıda da yazdım. Elektrik tesisatında bi sorun var. Onu hallettirdikten sonra taktıracağım. Ürün evde ama henüz kutusunu açmadım servis açacak diye...
  • quote:

Benim aldığım modelin sonu "/TR" diye bitiyor. Bunun nerede üretildiğini nasıl anlarım acaba? İnşallah biz de aynı sorunu yaşamayız. Çünkü baca taktırmam zor konumundan dolayı ve ben de kömür filtre taktırmayı düşünüyordum.

Az yukarıda da yazdım. Elektrik tesisatında bi sorun var. Onu hallettirdikten sonra taktıracağım. Ürün evde ama henüz kutusunu açmadım servis açacak diye...

Üretim yeri kullanma kılavuzunun son sayfasında; Üretici firma Faber a Franke Company Mutfak Sistemleri Manisa Muradiye yazıyor.

Bir de mıknatısla denedim yapıştı.

Aldığımız bu:

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/aspirat%C3%B6rler/DHI645DTR.html

• egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Kimileri, çelik görünümü vermek için krom kaplama veya boyama yapıyor demek ki. Bunu sıradan bir markadan bekleriz ama Bosch'dan beklemezdim açıkçası.

Ekleme: Ürün açıklamasına baktım. Aynen şöyle yazıyor. Sadece ön panel çelikmiş yani onda ve kalan yerlerinin boyalı olduğu belirtilmiş.
    Gövde rengi: Gümüş metalik, Gövde malzemesi: Boyalı, Çelik ön panel

Link 1, Link 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 7 Nisan 2015; 11:34:44 >

• Şimdi baktım. Siemens LI28232 için de "Çelik ön panel" yazıyor. Sanırım bu da komple çelik değil. Neyse, aldık artık. Umarım sorun yaşamam...

@Normandia_06
    Sizdekinin modeli neydi?
  • quote:

Kimileri, çelik görünümü vermek için krom kaplama veya boyama yapıyor demek ki. Bunu sıradan bir markadan bekleriz ama Bosch'dan beklemezdim açıkçası.

Ekleme: Ürün açıklamasına baktım. Aynen şöyle yazıyor. Sadece ön panel çelikmiş yani onda ve kalan yerlerinin boyalı olduğu belirtilmiş.
    Gövde rengi: Gümüş metalik, Gövde malzemesi: Boyalı, Çelik ön panel

Link 1, Link 2

evet sadece ön paneli çelik, diğer kısımları boyalı sac. Biz de 220 liraya almıştık, biraz aceleye gelmişti bizim alışveriş. Çift filtreli diye tercih etmiştik.

• Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorsunuz göründüğü kadarıyla. Çekişi vs genel olarak memnuniyet durumunuz nasıl?

@bocekgrafik
  • dejavu5555 D kullanıcısına yanıt
    Çekişi davlumbazlar kadar iyi değil sanırım ama kendi sınıfına göre oldukça iyi. Herhangi bir ciddi sorun yaşamadık. Servislerini de beğendim. Fiyatına göre çok iyi ürün bence.

• Teşekkür ederim.

@bocekgrafik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.