Bildirim
Asphalt 8 hesabını androidden ios a aktarma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mümkün degıl diye biliyorum hocam farklı platformlar cunku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende arıyorum Windows phoneden Lumia 625 den iphone geçircem ama nasıl sanırım facebook ile ilişkilendirdiysek belki bi yöntemi olabilir -
Bana da lazım. Gamelofta mesaj atacağım. 1 yıldır oynadığım oyundaki bütün ilerlemem kayboldu.
Ben gamelofta attım mesaj mümkün değil puan ve ilerlemeniz sadece aynı platformlarda olur cross platform özelliği yok boşuna uğraşmayın dediler.
Ben htc 10 aldım çok klas telefon ana sırf puanlarım yüzünden iphone5s devam etmek zorunda kalıp htc10 iade ettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Facee bağlarsan aktarırsın galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 18 Haziran 2016; 18:30:56 >
Bu konuyu açtığımj unutmuşum 😂 Çözüm bulamayınca oyunu baştan oynayıp ilerledim. Zaman kaybı oldu benim için :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X