Şimdi Ara

Asphalt 8 Airborne indirme problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lumia 1320 wp telefonum var. Asphalt 8 Airborne SD kartta kuruluydu. SD kartın kapasitesini arttırmak için içerisindeki uygulamaları telefona taşıyıp yeni SD kartı kullanmaya başladım. Ancak telefondan SD karta Asphalt 8 Airborne'u taşıdıktan sonra oyun uygulama listemden uçtu. Şimdi tekrar mağazaya gidip oyunu indirmek istediğimde oyun sanki yüklüymüş gibi Güncelle butonu geliyor ama pasif durumda ve üst kısımda "Lütfen güncellemeyi yüklemek için bu uygulamanın depolandığı SD kartı takın" şeklinde bir uyarı var. Ancak o SD kart kayıp.

Mağazada geçmiş kısmında oyun resmi bulunuyor ama yanında Asphalt 8 Airborne yerine D:\WPSystem\Apps\{3a9e6a.... şeklinde bir ibare var(Ekran görüntülerinde var). Lokasyon olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple Pocket File Manager ile bahsedilen lokasyona girdiğimde {3a9e6a ile başlayan bir dosya bulunmuyor.

Oyun uygulamalar listesinde ve Xbox alanında görünmüyor.

İşin enteresan tarafı wp store üzerinden apk dosyasını bilgisayarıma indirip telefona ya da SD karta kopyalayıp Mağaza alanında bulunan "Yerel Uygulamaları Yükle" dediğimde de ekran görüntüsündeki hata mesajını veriyor. Mesajın karşılığını bulamadım. Bu veya benzer problemi yaşayan ve çözmüş arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Herkese iyi günler dilerim.

Cem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killereagle -- 30 Nisan 2015; 9:18:48 >

• Merhaba arkadaşlar,

Yorum yapabilecek kimse yok mudur? Kimsenin başına böyle bir olay gelmedi mi?

İyi günler dilerim.

Cem
  • Sd karttan taşırken bir problem olmuş gibi görünüyor oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Cevap için teşekkür ederim. Oyun uygulamalar ve xbox listemde görünmüyor. Silemiyorum. Mağaza'dan indirmek istediğimde de güncelle butonu pasif kalıyor. Çok enteresan bir durum. Uygulama arafta kaldı. Ne silebiliyorum ne güncelleyebiliyorum.

İyi günler dilerim.
  • Merhaba

Hiçbir fikrim yok

İyi günler
    Ahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.