Selamın Aleyküm arkadaşlar Benim bi sorum olcakdı şimdi asp de access veri tabanın büyüklüğünü kb cinsinden nasıl sayfaya yazdırabilirim bir bilgisi olan varmı???
System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(Server.MapPath("dosyaadi.uzanti")); Response.Write(fi.Length);
nesne gerekli diye bi hata aldım bunu yazdırmanın mesela <%=response.write(....)%> şeklinde bir yazdırma yapamazmıyız ???
<%=("String")%> olayı zaten <%Response.write%> ile aynı işi yapıyor. <%=Response.write()%> diyemezsin. En azından ben öyle biliyorum. Yani <%=Response.Write(fi.Length); %> şeklinde değil, <%=(fi.Length); %> şeklinde olması lazım.
<%System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(Server.MapPath("dbb/db.mdb")); %> <div><%=(fi.Length);%></div> bu şekilde denemesini yaptım ancak hep aynı hatayı alıyorum deyim sonu gerekli diyerek hatta veriyor bunun sebebi ne olabilir peki ??
Bir de bu şekilde dener misin? <% System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(Server.MapPath("dosyaadi.uzanti")); Response.Write(fi.Length); %>
= kullanarak yazarken parantezler olmayacak quote:Orijinalden alıntı: mascon <%System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(Server.MapPath("dbb/db.mdb")); %> <div><%=(fi.Length);%></div> bu şekilde denemesini yaptım ancak hep aynı hatayı alıyorum deyim sonu gerekli diyerek hatta veriyor bunun sebebi ne olabilir peki ??
arkadaşlar hala bir bilen yokmudur bu işi bi yardımcı olun forumda bir sürü eminim profesyonel aspci vardır