Şimdi Ara

Asp ve access veri tabanının büyüklüğünü sayfaya yazdırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bi sorum olcakdı şimdi asp de access veri tabanın büyüklüğünü kb cinsinden nasıl sayfaya yazdırabilirim bir bilgisi olan varmı???

• System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(Server.MapPath("dosyaadi.uzanti"));
    Response.Write(fi.Length);
  • nesne gerekli diye bi hata aldım bunu yazdırmanın mesela <%=response.write(....)%> şeklinde bir yazdırma yapamazmıyız ???
  • <%=("String")%> olayı zaten <%Response.write%> ile aynı işi yapıyor. <%=Response.write()%> diyemezsin. En azından ben öyle biliyorum. Yani

<%=Response.Write(fi.Length); %> şeklinde değil, <%=(fi.Length); %> şeklinde olması lazım.
  • <%System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(Server.MapPath("dbb/db.mdb")); %>

<div><%=(fi.Length);%></div>

bu şekilde denemesini yaptım ancak hep aynı hatayı alıyorum deyim sonu gerekli diyerek hatta veriyor bunun sebebi ne olabilir peki ??
  • Bir de bu şekilde dener misin?

<%
    System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(Server.MapPath("dosyaadi.uzanti"));
    Response.Write(fi.Length);
    %>
  • o zaman Response.write ile dene ASP'den anlamam çok fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • = kullanarak yazarken parantezler olmayacak

quote:

Orijinalden alıntı: mascon

<%System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(Server.MapPath("dbb/db.mdb")); %>

<div><%=(fi.Length);%></div>

bu şekilde denemesini yaptım ancak hep aynı hatayı alıyorum deyim sonu gerekli diyerek hatta veriyor bunun sebebi ne olabilir peki ??
  • hala deyim sonu gerekli hatası veriyor hey allahım öldürür bu asp beni =))
  • arkadaşlar hala bir bilen yokmudur bu işi bi yardımcı olun forumda bir sürü eminim profesyonel aspci vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.