Şimdi Ara

Asp Session.Timeout problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Asp ile geliştirdiğim bir uygulamam var fakat Timeout probelemi yaşıyorum.Global.asa dosyasında Session Timeout = 150 olarak belirtmeme rağmen sistem beni 15. dakika sonunda dışarı atıyordu.Hostingi sunan tarafı aradım.IIS timeout ayarının 15 dakiak olduğunu bildirdi.Şunu 150 yapın dedim.Sorunun düzeldiğine inanırken,yine bir 35 dakika sonra logout oldum.Acaba farklı oturuma ait aynı isimi bir session değişkeni,farklı kullanıcıların açtıkları oturulardaki aynı adlı session değerlerini sıfırlar mı ya da şöyle sorayım; etkiler mi ? Yani timeouttan önce session değerlerini sıfırlanması sonucu logout olmak gibi bi durum olabilir mi?
    Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jared -- 9 Mayıs 2005, 16:09:32 >

Orjinalden alıntı: Jared

Selamlar.
    Asp ile geliştirdiğim bir uygulamam var fakat Timeout probelemi yaşıyorum.Global.asa dosyasında Session Timeout = 150 olarak belirtmeme rağmen sistem beni 15. dakika sonunda dışarı atıyordu.Hostingi sunan tarafı aradım.IIS timeout ayarının 15 dakiak olduğunu bildirdi.Şunu 150 yapın dedim.Sorunun düzeldiğine inanırken,yine bir 35 dakika sonra logout oldum.Acaba farklı oturuma ait aynı isimi bir session değişkeni,farklı kullanıcıların açtıkları oturulardaki aynı adlı session değerlerini sıfırlar mı ya da şöyle sorayım; etkiler mi ? Yani timeouttan önce session değerlerini sıfırlanması sonucu logout olmak gibi bi durum olabilir mi?
    Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Dostum IIS de standart bekleme süresi 90 Saniyedir. Server da senin

Server.ScriptTimeout = 100

olarak kullanımın mesela 100 Saniyeye eşittir. !! Dakikaya deil. Bunu dakika hesabına vurarak hesaplayabilirsin .

Kolay Gelsin ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nsurlsessiond Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.