Şimdi Ara

Asp.Net Ücretsiz Eğitimi Başlamıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her akşam 22:00 'da aşağıdaki link üzerinden ASP.NET Dersleri yapıyoruz.

experts.adobeconnect.com/webdevelopment/

Derse katılmak isteyen herkese açıktır. İlk video kaydımızhttps://vimeo.com/47125835 bu linktedir. İkinci video kaydı da en kısa sürede eklenecektir.

Derslere katılmak isteyen seviyeli kişileri bekliyoruz. Lütfen derste huzuru bozacak şeyler yapmayalım.

NOT : Temel C# Bilginizin olması dersten en iyi verim almanızı sağlar

2.Dershttp://www.youtube.com/watch?v=73CbZgk7818&feature=share

3.Dershttp://www.youtube.com/watch?v=TG_v9ad6LJA&feature=share
    http://www.youtube.com/watch?v=mHAuihT_ReA&feature=share
    http://www.youtube.com/watch?v=OPfLdwBBy7U&feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoCkBanG -- 12 Ağustos 2012; 16:01:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoCkBanG

Her akşam 22:00 'da aşağıdaki link üzerinden ASP.NET Dersleri yapıyoruz.

Derse katılmak isteyen herkese açıktır. İlk video kaydımızhttps://vimeo.com/47125835 bu linktedir. İkinci video kaydı da en kısa sürede eklenecektir.

Derslere katılmak isteyen seviyeli kişileri bekliyoruz. Lütfen derste huzuru bozacak şeyler yapmayalım.

hedefiniz nedir ve derslere ne zamana kadar devam edilecek

• quote:

Her akşam 22:00 'da aşağıdaki link üzerinden ASP.NET Dersleri yapıyoruz.

Güzel bir uygulama fakat , yani hangi konular üzerinde duracağınızı yazarsanız daha faydalı olur. Mesela eticaret sitesine kadar gidecekmisiniz ? Birde atıyorum bugün şunlar anlatılacak diye paylaşım yaparsanız ona göre bilen arkadaşlar tekrar aynı şeyleri izlemek zorunda kalmazlar daha hoş olur.

• Çok güzel bir işe imza atıyorsunuz. Bu ülkenin izin gibi insanlara ihtiyacı var. Umarım teknolojide de dünyada adımızı duyurabilecek projelere imza atarız. Bunun ilk yolu eğitim tabi ki :)

Hocam öncelikle teşekkürler ilk dersinizin kaydını izledim, ne yazık ki haberim yoktu. Herkese katılmalarını öneririm.
  • İnternette asp.net kaynağı yeterince var, bence ajax, jquery,xml gibi öğrenilmesi gereken diğer konulara değinilmesi daha faydalı olur kanımca.
  • Upload ettiğiniz videolarda belli bir zamandan sonra ses gidiyor. 2. videoda 27. dakikadan sonrası yok mesela :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: keftar

Bu konuda bilgi sahibi olmak ve ufak bir yardımla yüksek yerlerde göreceğimiz arkadaşlara destek olarak . Onlara bilgi vererek isteklerini gerçekleştirmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

Güzel bir uygulama fakat , yani hangi konular üzerinde duracağınızı yazarsanız daha faydalı olur. Mesela eticaret sitesine kadar gidecekmisiniz ? Birde atıyorum bugün şunlar anlatılacak diye paylaşım yaparsanız ona göre bilen arkadaşlar tekrar aynı şeyleri izlemek zorunda kalmazlar daha hoş olur.

Blog yapımına kadar gideceğiz. Fakat e-ticaret uyugulaması yapmak isteyen arkadaşlara yardım istediği konularda yardımımızı esirgemeyiz kesinlikle. Günlere göre konu anlatımlarımız kararlaştırıldı derslere başlamadan önce. Konu programı aşağıdadir.

07.Ağu ASP.NET 'e Genel Bakış
    08.Ağu ASP.NET Kontrolleri
    09.Ağu Veriye Erişim -1-
    10.Ağu Veriye Erişim -2-
    11.Ağu Validation -1-
    12.Ağu Validation -2-
    13.Ağu Durum Yönetimi -1-
    14.Ağu Durum Yönetimi -2-
    15.Ağu MemberShip -1-
    16.Ağu MemberShip -2-
    17.Ağu SQL Güvenlik
    18.Ağu Repeater Kullanımı
    19.Ağu Datalist Kullanımı

• quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

İnternette asp.net kaynağı yeterince var, bence ajax, jquery,xml gibi öğrenilmesi gereken diğer konulara değinilmesi daha faydalı olur kanımca.

Arkadaşım haklısın internette asp.net hakkında bir sürü kaynak var. Fakat bizim farkımız eğitimin online olması. Dersi dinlerken sorunuz olduğunda hiç çekinmeden sorabiliryorsunuz. Tekrar ederken herhangi bir sorununuz olduğunda yardım alabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voliax

Upload ettiğiniz videolarda belli bir zamandan sonra ses gidiyor. 2. videoda 27. dakikadan sonrası yok mesela :/

Bu sorunu en kısa sürede düzelteceğimizden şüpheniz olmasın. Video düzeltildiğinde burda bilgi veririm
  • Arkadaşlar bu arada eğitmen olmadığımı belirtiyim yanlış anlaşılma olmasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

Blog yapımına kadar gideceğiz. Fakat e-ticaret uyugulaması yapmak isteyen arkadaşlara yardım istediği konularda yardımımızı esirgemeyiz kesinlikle. Günlere göre konu anlatımlarımız kararlaştırıldı derslere başlamadan önce. Konu programı aşağıdadir.

07.Ağu ASP.NET 'e Genel Bakış
    08.Ağu ASP.NET Kontrolleri
    09.Ağu Veriye Erişim -1-
    10.Ağu Veriye Erişim -2-
    11.Ağu Validation -1-
    12.Ağu Validation -2-
    13.Ağu Durum Yönetimi -1-
    14.Ağu Durum Yönetimi -2-
    15.Ağu MemberShip -1-
    16.Ağu MemberShip -2-
    17.Ağu SQL Güvenlik
    18.Ağu Repeater Kullanımı
    19.Ağu Datalist Kullanımı

eyvallah. ben de katılacağım demektir bu bir kısmına. Blog yapmına gideceğiz derken blogu ASP.NET MVC ilemi yapacaksınız yoksa normal ASP.NET ile mi ? Birde blog yapımına başlandımı hali hazırda yoksa devam edenlerde mi başlayacaksınız ?

Güzel bir iş yapıyorsunuz böyle soruları sadece bilgi amaçlı soruyorum. İlerde bunun gbii ajax jquery felanda başlarsa alır gider başını bu iş ;)

• MVC değil ASP.NET ile yapacakmış hoca fakat MVC 'den dersler bittiğinde bahsedecekmiş şu an için blog yazmaya başlamadık temeli öğreniyoruz
  • dostum şu anda asp.net kursundayım ve ara vermiştik burayı gördüm. saat 22:00da çıkıyorum ve yetişemeyeceğim ama sonradan izleme fırsatım varmı en baştan ?
  • Derslerde hocamız video kaydı alıyor daha sonra upload ediyor. Yani dersleri en baştan itibaren izleme şansın oluyor. İlk video ilk mesajımda var. Diğer videolarda zamanla eklenecektir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keftar

Bu konuda bilgi sahibi olmak ve ufak bir yardımla yüksek yerlerde göreceğimiz arkadaşlara destek olarak . Onlara bilgi vererek isteklerini gerçekleştirmek

tebrikler güzel bir düşünce inş faydalı olur
  • diğer videoların linkleri nerde acaba ?
  • Video linkleri eklenmiştir

Ders günleri salı,perşembe,cumartesi olarak değiştirildi
  • ya dersleri öyle bi güne koymuşsunuzki =)
    salı ve perşembe akşamları benimde işim oluyo saat 10da ahaha
    neyse videoları izlerim artık. tek kişi için gün değişmez nede olsa. elinize sağlık bu arada güzel ve faydalı bişi.
  • takip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.