Bu mesela biri, (persist aspjpeg ile alakalı), bu ve bunun gibi bir kaç problem söz konusu, sunucunun optimizasyon ve ayarlarının yapılmamasından kaynaklı. Ancak bunu yapan arkadaşımız bir süre aramızda olmayacak (geçirdiği bir kaza sebebiyle) biz bir süre daha bekleriz diyorduk fakat müşteriler problem çıkarmaya başladı.
Sistem Win 2008 Std. MsSQL 2005 (Exp. olması lazım) ve Plesk V10 kontrol paneli mevcut.
Ha birde SQL ile aldığımız hatalar
equested URLhttp://xxxxxxxx/ Physical Path d:\inetpub\vhosts\xxxxx\httpdocs Logon Method Not yet determined Logon User Not yet determined
Bu sunucu taşıma sonrası yaşandı, eski sunucumuz 2003 serverdı (32 bit) yenisi 2008 ve 64 bit olduğu için bileşenleri eksik ve gerek bağlantı ayarları, gerekse asp ve .net ayarları ile bileşenler yüklü değil bunu alıyoruz.
İletişim İçin 0506 482 98 98 den bana ulaşabilirsiniz.
sunucuda persist jpeg bileşeni kurulu değil, öncelikle onu kurmanız veya kurdurmanız lazım. Mssql içinde klasörün güvenlik sekmesinden IIS_IUSRS kullanıcısını ekle.
Zaten malesef sorun orada. Bu bileşeni yükledim IIS den baktığımda görüyorum. Yine klasör (domaine ait inetpub altında olan httpdocs için konuşuyorum) kullanıcı ekli ve izni special permission olarak ayarlı. Sorunda burda zaten bunlara rağmen biz sanırım eksik veya yanlış kurduğumuz için çalışmıyor.