Şimdi Ara

asp nedir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kullanırsın php desteği veren bir hosting firmasında olabilir.c++ ile php nin alakası yok sözdiziminin benzer oldğundan bahsedildi o akdar.
    kafanı karıştırmasın oralar.
  • şimdi kardeş ben aldığım site üzerinde ne yapabilirm php ile hazır scriiptleri nasıl geçiricem yani phpbb diye bişe adlım geçiremedim hazır foorum sanırım
  • http://arsiv.turk-php.com/makaleler/03/05/20/4704661
    burda anlatmışlar bi incele istersen .
  • saol kardeş yardımların için işallah adam gibi bi site yaparım gelrisin sende
  • dediğim gibi yapman gereken sabırlı olmak.siteleri incele nasıl bir düzene sahip..windows kullanıyosan
    browser in da f iconu vardır ona basarsan site fronpage ile açılır nerelerde nasıl tablolar kullanmışlar
    nereler image(resim) ile yapılmış görebilirsin.hadi kolay gelsin.emek veren herkese elimden geldiğince yardım ederim
    ederiz ;)takıldığın yerler olursa soru sorarsın şu an yoklar belki ama web dizaynı ile uğraşan arkadaşlar var .
    onlarda yardımcı olurlar heralde.
  • evt kardeş valla güzel oluyo böle hemen hemen anlamaya başladım sana gerçekten çok teşekkürler sayende baya bişeyler kaptım

pusu rulez

• ;)
  • pusu baba bişeyler daha dsorcam buralardaysan cevaplarmısın i zahmet

mesela phpbb2 diye bi forum scripti aldım dosya halinde bunu siteme nasıl yüklücem 7host diye biryerden sşite aldım al dediler diye ama daha ansıl kullanacağğımı bilmiyorum bu siteyi niye aldım onu bile tam bilmiyorum php destekli bi hosttan site ald ediler aldım şimdi bu site benim için ne yapıcak..

bi zahmet biri açıklasın..
  • senin için bir ftp adı bi de şifre verirler.
    ondan sonra sana bi dizin açarlar.
    sen de oraya ftp programlarını kullanarak
    istediğin dosyaları yollarsın.

dreamweaver kullanarak ta siteni upload edebilirsin ftp destekliyo dw
  • yani sitemi oraya aktarcam pekşi sitemin içinde php scriptlerini nasıl düzenlicem oraya aktarmadan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.