Şimdi Ara

Asosyallikten kurtuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asosyaldim. Yazın spora başladım. Özgüven kazandım. Artık ezilmeken bıkmıştım. Sokakta yürürken hep yere bakıyordum. Göz teması kuramazdım. Kekeme olmadığım halde heyecandan kekelerdim. Ama spor sayesinde bu korkumu yendim. Ayrıca haziran ayında köpek sahiplendim. Onu gezdirirken muhabbet açanlar oluyor onunda yardımı oldu. Okulda ezilen bir tiptim. Kızlarla konuşamazdım. Ödevi bile yan sınıftaki arkadaşıma sorardım. Ama ödevi yanımdaki kıza sorsam ne kaybetcem? evlenme teklifi etmiyorum ya. Ve sordum. Ertesi gün konuşmaya başladım. Çok konuşmuyordum geçtiğimiz 2 yılda. Ondan hikaye birikti bende anlattıkca samimiyet kurdum hem erkek hem kız arkadaşlarımla. Ve 2 seneden sonra ilk defa bi yere davet edildim. Arkadaşımın doğum gününe. Gittim eğlendim konuştum. Neden 2 yıl boyunca sıkıntı çektirdim kendime diye düşündüm. Bilgisayarda artık 2 saat kalıyorum nerdeyse. Günün geri kalanı tiyatro-spor ve köpeğimle geçiyor. Neden açtın bize ne diyen olcaktır elbet. Korkunuzu yenin. Diyalog kurun. Zaten diyalog kurdukca açılıyorsunuz. Kendinize iyi bakın dostlar

• Züğürtler şimdi hep bi umuta kapilacak
  • Helal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayara karşıyım zaten bir iki oyun oynayın çıkın. spor iyidir bravo
  • KIZ İZMİRLİ DEĞİLSE BOŞA UĞRAŞMIŞSIN BİRADER ZAMANINA YAZIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 25 Eylül 2014; 16:40:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Züğürtler şimdi hep bi umuta kapilacak

bende bi sıralar onlar gibiydim dostum. artık oyun oynamıyorum. yani çok arada csgo giriyorum ondada sınıftan arkadaşlarla kafeye gidiyoruz filan
  • Tebrik ederim kardeşim. Doğru yolu bulmuşsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asosyallikten bilge oldum .
    4 yıl önce açıldı
    Asosyal olmaktan mutluyum ..!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tiyatro sen kimi yiyon ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler dostum
  • Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para yoksa asosyallikten kurtulamazsın. spora başlamışsın para. köpek almışsın para. doğum gününe gitmişsin hediye almışsındır mutlaka o da para. PARA = SOSYALLİK
  • bravo
  • csb
  • cool story birader xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

para yoksa asosyallikten kurtulamazsın. spora başlamışsın para. köpek almışsın para. doğum gününe gitmişsin hediye almışsındır mutlaka o da para. PARA = SOSYALLİK

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb NET!
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

KIZ İZMİRLİ DEĞİLSE BOŞA UĞRAŞMIŞSIN BİRADER ZAMANINA YAZIK.

zaaaaa yoruma bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

csb NET!

quote:

Orijinalden alıntı: `CatMan

cool story birader xd

quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

csb

vay anasını bir kaç kişiyle dialog kurmak bile csb oluyor. halinize yazık gençler harbiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.