Arkadaşlar ben lise 2 'ye gidiyorum.Online oyunlar yüzünden 2 yıl boyunca hiç evden çıkmadım. Ama artık hepsini bıraktım ve artık asosyal olmak istemiyorum.Arkadaşlarımla takılıyorum ama sanki onların yanında kuyruk gibi hissediyorum kendimi .Hiç konuşamıyorum çok sessizim. Onlar top oynarken ben anca izliyorum . Özgüvenim sıfır .Bunların hepsi dershanede bile aynı .Artık açılmak istiyorum yardım edin lütfen!!
bende öyleyd,m 8.sınıfta zamanla alışırsın dostum üzülmene gerek yok.sadece sende katıl arkadaşlarına çevrene vs. göreceksin zamanla tam bi sosyal hayatın olucak tabi kızlarlada biraz muahbbet etmeye çalış onlar sosyal hayatın en başında yer alır
Sosyalliğin sınırı yok,her konsere gidiyosun her fuara katılıyosun ama bi sergiye gitmedin mi asosyal damgası yiyosun.Ortama girdiğinde ağırlığını koyabiliyorsan,ikili ilişkilerde diyalogların iyiyse biraz kitap,film ve cafe kültürün varsa bence bu yeterli.
Arkadaşlar sosyal gibi davranmaya çalışıyorum. okuldakiler bana 'MILK' diyorlar kod isim takmışlar o seviyedeyim