Şimdi Ara

Asosyal-Özgünesiz Olma Nedenlerimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında pek asosyal bir insan sayılmam ama eski arkadaşlarım arasında kendime hiç güvenmiyorum ve onların yanında konuşamıyorum.Şuan ki arkadaşlarım ile ilgili hiç öyle problemlerim yok.Eskiden kilolu bir insandım. Nedeni bu olabilir aslında ama bir türlü anlayamadım.

Sizin asosyal olma nedeniniz veye özgüvensizliğiniz nedeni ne ?

• secici arkadas herkezle samimi olmak istemem 2 arkdasim ile samimiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin sorunun başkalarının ne düşündüğünü çok takman.Şimdi konuşurken yanlış bişe derim herkes güler korkusu yüzünden konuşamıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

senin sorunun başkalarının ne düşündüğünü çok takman.Şimdi konuşurken yanlış bişe derim herkes güler korkusu yüzünden konuşamıyosun

EVet evet aynen bu.Nasıl yenerim ki bu sorunu ? Şimdiki arkadaşlarım arasında hiç böyle bir sorun yok.Kızlarla falan çok iyi anlaşırım ama eski arkadaşlarımın yanında sesim çıkmıyor

• Asosyallikten kurtulmanın tek yolu ortam değiştirmektir.Eğer siz ilk görünüşte arkadaşlarınıza karşı silik bir görüntü taşırsanız onlarda sizi öyle tanır.
    Ondan sonra istediğiniz kadar p.çlik yapın fayda etmez siz onların gözünde eziksiniz.İşte ilk izlenim çok önemli.
  • Forumdan özür dile
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-C

quote:

senin sorunun başkalarının ne düşündüğünü çok takman.Şimdi konuşurken yanlış bişe derim herkes güler korkusu yüzünden konuşamıyosun

EVet evet aynen bu.Nasıl yenerim ki bu sorunu ? Şimdiki arkadaşlarım arasında hiç böyle bir sorun yok.Kızlarla falan çok iyi anlaşırım ama eski arkadaşlarımın yanında sesim çıkmıyor

hocam demek ki eski arkadaşların seni bi güzel gömmüş ortamda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu insanın yanındayken kafalarını duvara sürtesim geliyor, sinirleniyorum. Konuştukları konular, yapmaya çalıştıkları geyikler, farkında olmadıkları karşılıklı çıkar ilişkileri, düşünmemek ve sorgulamamak için oyalanma çabaları, kendilerini kandırma çabaları, kurdukları arkadaşlıkların aslında ne kadar bencilce olduğunu bilmemeleri, inandıkları dinler, güvendikleri bilimler, fazlasıyla gerçek olarak varsayılan algısal yaşamları, cinsellik için ne kadar aciz durumlara düştükleri, artifisyel kavramlar için yaşamaları, hiç bir anlamı olmayan ahlak kavramları ve buna körü körüne bağlanan insanlar midemi yakıyor ve beni sinirlendiriyor. Asosyalim, çünkü kontrolümü kaybetmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

Forumdan özür dile

Anlamadım

@v3datt öyle birşey olmadı hocam.Belki de ben hatrılamıyorum

@NeroEM9 Mutlu musun peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Çoğu insanın yanındayken kafalarını duvara sürtesim geliyor, sinirleniyorum. Konuştukları konular, yapmaya çalıştıkları geyikler, farkında olmadıkları karşılıklı çıkar ilişkileri, düşünmemek ve sorgulamamak için oyalanma çabaları, kendilerini kandırma çabaları, kurdukları arkadaşlıkların aslında ne kadar bencilce olduğunu bilmemeleri, inandıkları dinler, güvendikleri bilimler, fazlasıyla gerçek olarak varsayılan algısal yaşamları, cinsellik için ne kadar aciz durumlara düştükleri, artifisyel kavramlar için yaşamaları, hiç bir anlamı olmayan ahlak kavramları ve buna körü körüne bağlanan insanlar midemi yakıyor ve beni sinirlendiriyor. Asosyalim, çünkü kontrolümü kaybetmek istemiyorum

Beni anlattin ya hocam.tercuman oldun duygularima.

• quote:

quote:

Forumdan özür dile

Anlamadım

dostum böyle yazan biriyle dalga geçmeliydin aaaah krep

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Çoğu insanın yanındayken kafalarını duvara sürtesim geliyor, sinirleniyorum. Konuştukları konular, yapmaya çalıştıkları geyikler, farkında olmadıkları karşılıklı çıkar ilişkileri, düşünmemek ve sorgulamamak için oyalanma çabaları, kendilerini kandırma çabaları, kurdukları arkadaşlıkların aslında ne kadar bencilce olduğunu bilmemeleri, inandıkları dinler, güvendikleri bilimler, fazlasıyla gerçek olarak varsayılan algısal yaşamları, cinsellik için ne kadar aciz durumlara düştükleri, artifisyel kavramlar için yaşamaları, hiç bir anlamı olmayan ahlak kavramları ve buna körü körüne bağlanan insanlar midemi yakıyor ve beni sinirlendiriyor. Asosyalim, çünkü kontrolümü kaybetmek istemiyorum

valla ben ve bulunduğum ortam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctoruntardisi -- 29 Haziran 2013; 23:37:20 >

• Ailenin çocuğu farkında olmadan utandırması da var

• quote:

quote:

Forumdan özür dile

Anlamadım

ya sen hatırlamıyosun yada etrafındakiler aşırı havalı,her konuya burnunu sokan,en ufak konudan bi espri çıkarmaya çalışan,çıkara bağlı arkadaşlıkların kurulduğu insan evlatları.

• quote:

quote:

quote:

Forumdan özür dile

Anlamadım

ya sen hatırlamıyosun yada etrafındakiler aşırı havalı,her konuya burnunu sokan,en ufak konudan bi espri çıkarmaya çalışan,çıkara bağlı arkadaşlıkların kurulduğu insan evlatları.

Evet aynen öyle insanlar.Nasıl popüler olduklarını bilmiyorum ama tip olmamasına rağmen popülerlik ile bayağı işleri yürüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Forumdan özür dile

Anlamadım

Evet aynen öyle insanlar.Nasıl popüler olduklarını bilmiyorum ama tip olmamasına rağmen popülerlik ile bayağı işleri yürüyor.

aslında çevrelerindeki insanlarda onlardan hoşlanmıyo ama dediğim gibi ÇIKAR ÜZERİNE KURULMUŞ ARKADAŞLIKLAR yüzünden sabrediyolar.

• quote:

quote:

Forumdan özür dile

Anlamadım

Değilim ve mutlu olmak istemiyorum. Ama mutlu değilim derken üzgün olduğumu kastetmiyorum. Nötr'üm hayata karşı. Duygularımdan uzak, beynime yakınım... İnan bana, bu hayatta mutlu olmak aptallara ve kendini kandıranlara özgüdür. Ama galiba sormak istediğin şey durumumdan memnun olup olmamam. Durumumdan memnunum fakat tabiki insan yanına bir yol arkadaşı ister. Ben de ne yazık ki diğerleri gibi insan olduğum için bu durumdayım. Yanımda ortalamaya dahil biri istemiyorum, benim gibi düşünen bir kız olsun istiyorum. Belki ben de o zaman "kendini kandıranlar" grubuna dahil olurum. Beynimden biraz daha uzak, duygularıma biraz daha yakın olmak mantıklı mı ? Değil. Ama aksi de mantıklı değil. Oluruna bırakıyorum... Varlığı meçhul kader gösterecek ne olacağını Bu arada demek istiyorum ki kendimi insanların arasına zorlama durumunda kontrolümü kaybedip "kafalarını duvara sürtme isteği"ni aktivist bir biçimde sergileyebilirim

• İnsanlardan uzak boş vaktin varsa onu kendini herhangi bir konuda geliştirmek için kullan tabi bu benim görüşüm.
  • Asosyal olmak ile özgüvensiz olmak bence apayrı konular.Asosyallik bir karakter meselesi bir seçimdir bana göre.Herkez insanlardan hoşlanmayabilir, herkez çok arkadaşı olsun istemeyebilir, ıssız bir adada yaşamak isteyen insanlar var.

Özgüvensizlik ise insanın diğer insanlardan kendinde eksik gördüğü şeylerden dolayı bunlara takıntılı olması ve bunun sonucunda pasif bir yapıya sahip olmasıdır.O eksik parça olmadan özgüven denen birşey de olmaz.Ayrıca asosyaller genelde özgüvensiz olabilir ama hepsi değil.
  • eğer bir insanın yanında mutlu değilsen yanında durma canın yanar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.