Şimdi Ara

Asosyal olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler okul değiştirecektim bunun için ama sorunlarımdan kaçmadan halletmeye karar verdim.
    Nasıl yapacağım.Çoğu kişiyi tanıyorum.Sigara içtiğim için o ortama çok girdim üst dönemlerle kendi dönemimden daha yakınım sayılır.
    Çoğu kızı tanırım.Okulda düşman olduğum yoktur.Herkesle iyi anlaşırım neredeyse herkesle muhabbetim vardır.

İstediğim şu ki;
    Yalnız kalayım kimse yanıma gelip bir kelime etmesin.
    Selam vermelerini bile istemiyorum kimsenin.

Sizce ne yapmalıyım.
    Bütün sosyal şeyleri kesmekle başlıyorum bateri çalıyorum okul grubunda ondan elimi çektim sayılır.Tiyatro işinden vazgeçtim.
    Millete selam vermeyi keseceğim
    Sınıftan sigara dışında çıkmayacağım.
    Espri falan yapmayacağım.
    Tenefüslerde bol bol kitap okuyup test çözeceğim.

Ayriyetten önerisi olan var mı ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İSTEYEREK ASOSYAL OLAMAZSIN. BU İŞLER ÇOK KÜÇÜKKEN BAŞLIYOR. HATTA NERELİ OLDUGUN VS BİLE BÜYÜK BİR ROL OYNUYOR ASOSYAL OLUP OLMAMANDA.
    ÖRNEĞİN İZMİRLİ ASOSYAL YOK GİBİ BİR ŞEYDİR, VARSA DA ANNE YA DA BABASI YALAN SÖYLÜYORDUR İZMİRLİYİM DİYE. AMA BU ÇOCUKLAR ÜZÜLMESİN ANNE BABALARI KENDİ İYİLİKLERİ İÇİN ÇOCUKLARINA YALAN SÖYLÜYORLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 1 Ekim 2014; 21:02:15 >
  • Tamam ol başarılar
  • Son 5 aydır narlı maden suyu içiyorum.
  • Asosyal olunmaz, asosyal doğulur.
  • Tamam o zaman simdi kiz nolarini bana ver ve onlari listenden sil. Biraz yer degistirelim

• quote:

Bu bile sosyal olman için bir sebeptir, çünkü sigara arkadaşlığı var biliyorsun ki. Yani en asosyal insan bile okul önünde sigara içerse mutlaka arkadaşları olur.

Bkz: "Ateş var mı gardaş"

Önce sigarayı bırak, gerisi kendiliğinden gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akademisyen Olmak İstiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Erkek olmak lazım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Bu bile sosyal olman için bir sebeptir, çünkü sigara arkadaşlığı var biliyorsun ki. Yani en asosyal insan bile okul önünde sigara içerse mutlaka arkadaşları olur.

Bkz: "Ateş var mı gardaş"

Önce sigarayı bırak, gerisi kendiliğinden gelir.

Biliyorum hatta popülerliğimi sigara ortamında kazandım diyebilirim.
    Keşke bırakabilsem ama yapamıyorum

• Daha küçüksünüz kardeş. İlerleyen zamanlarda büyüdükçe hayatı anlıyıcaksın. Kafana asosyalliği koyuyosan pes etmemen lazım. Kafana koyduğun şeyi pes etmeden başarabilirsin. Daha önünde uzun yollar var kardeşim. Zamanla olur merak etme.

• hiç düşmanın yoksa piyasa adamısın demektir, böyle yaşamaya devam edersen bir gün zaten yalnız kalacaksın
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

İSTEYEREK ASOSYAL OLAMAZSIN. BU İŞLER ÇOK KÜÇÜKKEN BAŞLIYOR. HATTA NERELİ OLDUGUN VS BİLE BÜYÜK BİR ROL OYNUYOR ASOSYAL OLUP OLMAMANDA.
    ÖRNEĞİN İZMİRLİ ASOSYAL YOK GİBİ BİR ŞEYDİR, VARSA DA ANNE YA DA BABASI YALAN SÖYLÜYORDUR İZMİRLİYİM DİYE. AMA BU ÇOCUKLAR ÜZÜLMESİN ANNE BABALARI KENDİ İYİLİKLERİ İÇİN ÇOCUKLARINA YALAN SÖYLÜYORLAR.

+1
  • Asosyal olmak istiyorsan cebinde 5 kuruş para olmasın, kız sana baktığında sen suratını çevir, bir kızla konuşurken tersleyerek konuş hiç gülme, erkek arkadaşların senden yardım istediğinde yardım etme, hiç kimseye laf etme, kalabalık ortamlarda geç en köşeye ağzını açma, arkadaş ortamında bir kafeye, sinemaya, halısahaya gidileceği zaman benim işim var de gitme ha birde günde 36 saat bilgisayar başında olmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novarolife -- 2 Ekim 2014; 18:39:58 >
  • beyinlerimizi değiştirek tam aradığın beden ben de dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

Asosyal olmak istiyorsan cebinde 5 kuruş para olmasın, kız sana baktığında sen suratını çevir, bir kızla konuşurken tersleyerek konuş hiç gülme, erkek arkadaşların senden yardım istediğinde yardım etme, hiç kimseye laf etme, kalabalık ortamlarda geç en köşeye ağzını açma, arkadaş ortamında bir kafeye, sinemaya, halısahaya gidileceği zaman benim işim var de gitme ha birde günde 36 saat bilgisayar başında olmalısın

Hocam deniyorum.Ama tersleyemiyorum.İnsanlara kötü davranamam pek.
    Pek param olur genelde ama olmayınca bu seferde ısrar ederler gel ben öderim diye, zorla götürürler.
    Eski arkadaşlarım ve sevgilim dışında pek çıkmam zaten dışarı.Yeni insanları almıyorum hayatıma.
    Ama deneyeceğim dediklerinizi teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

quote:

Asosyal olmak istiyorsan cebinde 5 kuruş para olmasın, kız sana baktığında sen suratını çevir, bir kızla konuşurken tersleyerek konuş hiç gülme, erkek arkadaşların senden yardım istediğinde yardım etme, hiç kimseye laf etme, kalabalık ortamlarda geç en köşeye ağzını açma, arkadaş ortamında bir kafeye, sinemaya, halısahaya gidileceği zaman benim işim var de gitme ha birde günde 36 saat bilgisayar başında olmalısın

Pek param olur genelde ama olmayınca bu seferde ısrar ederler gel ben öderim diye, zorla götürürler.
    Eski arkadaşlarım ve sevgilim dışında pek çıkmam zaten dışarı.Yeni insanları almıyorum hayatıma.

Eğer asosyal olmandaki amaç ilgi çekmekse eğer, aklı başındaki insanların ilgisini çekmezsin hiç. İlgisini çekeceğin tipler sorunlu tipler olur

• quote:

Orijinalden alıntı: TR1M4Y

hiç düşmanın yoksa piyasa adamısın demektir, böyle yaşamaya devam edersen bir gün zaten yalnız kalacaksın

+1907

• Sen asosyal olmak nedir bilirmisin joe ? Buradaki asosyalim diyenlerin hiçbiri asosyel değil. Gerçek asosyallik bu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

quote:

quote:

Eğer asosyal olmandaki amaç ilgi çekmekse eğer, aklı başındaki insanların ilgisini çekmezsin hiç. İlgisini çekeceğin tipler sorunlu tipler olur

Tam tersi.Tamamen hayalet olmak istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

quote:

quote:

Tam tersi.Tamamen hayalet olmak istiyorum

O düşünceyi biliyorum bende öyleydim, arkadaşlarım halı sahaya giderdi işim var ders çalışacağım derdim, kız arkadaşlarım bir şey söylerdi sadece cevap verirdim ona göre. Emin ol çok kötü bir şey, asosyal olma, sevmediğin tiplere dediklerini yap. Ama illa hayalet olmak istiyorsan sınıfa git kimseyle muhattap olma muhattap olanı tersle, bir şey olunca hocaya şikayet et kimse seni sevmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.