Şimdi Ara

Asosyal olanlar? Sfli olanlar? Sosyal olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda çok kişi asosyalim diyor, peki asosyallerin çoğu utangaç ve sosyal fobili olduklarından mı asosyaller yoksa öyle mi tercih ediyorsunuz.. Aranızda sosyal fobililer var mı varsa bu konuda birşeyler paylaşabilirsiniz.. Bu durumu ne zaman farkettiniz hep böylemiydiniz kurtulmak için neler yaptınız vs.

Özgüvenli olanlar kimler peki? Hem çok sosyalim hem de nette çok takılırım diyen var mı aranızda peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sosyalim internette günde 15 dakika takilirim
  • benim dilim kesik o yüzden konuşamıyorum haliyle asosyalim
  • Anti asosyalim

• Asosyal degilim sosyal de degilim
    Oyle iste

• Sanırım kafadan asosyalim kız msj attı cevap veremedim
  • asosyal olmak istediğimden değil sadece başkalarıyla konuşmaya üşeniyorum çoğu zaman hatta foruma post atarken bile gelip birisi saçma bişe yazıcak onla uğraşmıyım diye çoğu zaman yazdığım postları göndermiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

asosyal olmak istediğimden değil sadece başkalarıyla konuşmaya üşeniyorum çoğu zaman hatta foruma post atarken bile gelip birisi saçma bişe yazıcak onla uğraşmıyım diye çoğu zaman yazdığım postları göndermiyorum

o bende de oluyor. ama birşey soracağım ben günlerdir foruma yazdığım halde hala mesajım 6 gözüküyor neden böyle oluyor bilen var mı? forum güncelleme sistemiylemi çalışıyor yoksa. veya konu dışında yazdığımız mesajlar mesaj sayısını arttırmıyor mu geçersiz mi sayılıyor?

• Kızlarla konuşmaktan utanıyorum bişey diyince heyecanlanıyorum ve genelde konuşmadığım içinde dışlanıyorum ortamdan Steam olmasa napardım
  • bende bilmiyorum ne olduğumu
  • ben dünyaya tek başına geldiğimize göre tek başına gitceğimiz için sevgili yapmıyorum eger sevgilim olsada zaten deger veririm asosyal olmam bu yüzden fazla uğraşmıyorum boyle daha iyi lol or afk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.