Şimdi Ara

Asosyal olanlar,kavgadan korkan ve ezilenler içeri kesin çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle,kendimize samimi gelen birine gidip"Kanka 10 lira al xxx yere gidelim." veya "Kanka 5 lira bul pes atalim" gibisinden mesajlar atın. Dışarda kendinize eğlenceli gelen aktivite bulun. Ben kendimden örnek vericem : playstation,internet cafe, büyük bir avm'de en pahallı top ile antreman yapmak (çok hoş oluyor) ve kalabalık insanların olduğu cadde tarzı yerlere gidip kesiştiğin bir kızdan telefon numarasını istemek. Bu kesin çözüm zaten. Ben arkadaşlarla idaalaşıyoruz. Gördüğüm kızın yanına gidip, hoş biri olduğunu söylüyorum ve telefon numarasını rica ediyorum(tabi biraz espri + romantik olmalısınız) çoğu zaman red edilirsiniz. Amaç bu zaten, red edilmeler tecrübe olur.
    KAVGADAN KORKMAK : Yaklaşık 6-7 ay önce bende böyleydim. Ben yaklaşık 1 sene body building yaptım ve zayıflıgım (genetik) yüzünden pek kalıplı durmuyordum. Her önüne gelen laf atıp vuruyordu ben alttan alıp,espiriye vuruyordum.
    çözüm yolu : ben 3 ay boyunca(yaz tatili) işyerinde çalıştım. servis elemanı. Sağlam kişilerle takıldım. Zaman içinde bende onlar gibi oldum. Bana bağırana bağırıyordum,kavga etmeye çalışıyordum. Ailem sorunumu anladı ve beni boks salonuna yazdırdı. Şuan ise sınıfım reisi gibi birşeyim. Arkadaşlarımı koruyorum,tabii onlarda beni. Kavga etmek cözüm değil,ama zorda kalınca tek çaredir. Kavga ederek insan ölmez. Tecrübeniz yoksa,tecrübe edinin. Kavga etmeyi ögrenmek için dayak yemeye gerek yok. Biraz mantığı kullanmak yeter. Her türlü sorulara açıgım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kavga taktigi ver hele

• iyi bakalım tmm
  • Benim gibi doğuştan yakışıklı ve güçlü olunca bunlara gerek kalmıyor.
  • up

• Oo boks kick box mu normalinden mi

• tahmin edeyim 10.sınıf öğrencisisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 26 Aralık 2014; 20:03:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

Oo boks kick box mu normalinden mi

İkiside hocam. Spor salonu hem boks hem kick boks hemde fitness için 100 tl verdim

• Artistik dövdüğümü çok hayal ediyorum muhtemelen az çok işe yaramıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

Oo boks kick box mu normalinden mi

İkiside hocam. Spor salonu hem boks hem kick boks hemde fitness için 100 tl verdim

Bende
    karate
    kick box
    tekvando
    judo
    hapkido
    güreş(türk güresi )
    fitness
    yapmışlığım var
    (daha yazmadığım olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.