Şimdi Ara

Asosyal Loser Kesimin Starbucks Düşmanlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Starbucks'in sevilmeme sebeplerinfen biri de pahali olmasi. Tamam muadillerine gore ucuz olabilir ama hala pahali. Starbucks'in 10 15 liraya sattigi kahveyi tanesi 75 kurustan 3 tane hazir kahveyle yapabilirsin ( cunku boyutlari buyuk oluyor) tadi da cok daha guzel olur.
    E kardeşim hamburger pizza döner her şeyi dışardakinden ucuz ve leziz yapabilirsin. Hayata bakış açınız çok garipmiş. Onu yapmakla uğraşıyorsun, bedava internet, rahatsız eden kimse olmadan muhabbet edebileceğin bir ortam. Kahveden çok bunlar para ediyor zaten. Starbucksa gidermiyim yilda 3 5 yolum düşerse ederse. İnsanları şöyle gruplamayı bırakın, yok starbucksa gitmiş kahve fotosu atmak için gitmiş. Yav he aminyum aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu neyin kafası. Burda asosyal loserlara laf çakmak için konu açan zaten ağır loserdır

• Yaşadığım yer için bir hesap yapacak olursak;Orta halli bir kafede çay 2,5 lira, Nescafe Fincan 5 lira. Çay bardağı bizim tarafta daha büyük 140-150 ml diye biliyorum. Fincan standart 200 ml. Starbucks ta Grande Misto(Orta boy Sütlü Filtre kahve) 7.25 TL. Grande boy 473 ML ve gerçek sütlü gerçek kahveli. Cafedeki gibi 3 ü 1 arada değil. Hatta bazı yerlerde kiloluk kahve ve süt tozu kullanılıyor. Bir çay bir kahve içsem aynı paraya daha az ML alıyorum. 3 çay içsem yine öyle. Ee neden Cafeye gideyim neden Starbucksa gitmeyeyim ?

Starbucks ta Şeker seçeneği de size kalmış. Şekersiz içebilirsiniz. Şekerli isterseniz Esmer şeker,veya normal şeker şeker kullanmıyorum ama tatlı olsun derseniz tatlandırıcı hangisini istiyorsanız hepsi var. Starbucksta internet hızlı. Hd veya Full Hd filmleri rahatlıkla indirebiliyorum. Cafede saç baş yolduruyor internet. İnstagrama bile yetişmiyor hızı kendi internetime geçiyorum. Starbucksta müşteriler daha düzgün insanlardır. Öyle nargile cafedeki gibi Böğründen kıl fışkıran,üstten üç düğmesi açık dar gömlekli gelir gelmez Sigara paketi ve çakmak,araba anahtarı,cüzdanını masaya fırlatan ve garson yada cafe sahibiyle abartılı selamlaşan her zamankinden, seri köz getir kardeşim diyen tipleri göremezsiniz. Bu tip Ne kadar sonradan görme kıro varsa hepsi şehrin gözde yerlerindeki cafelerdedirler. Bu kırolar İngilizce bir kaç kelimeyi bir araya getiremedikler için Starbucksa gelmeye cesaret edemezler anca böyle bok atarlar. Mesela Starbucksta kimse yanınızdaki kıza bakmaz. Sizi süzmez kızı süzmez. Cafede eşiyle gelen kadına bile bakanı gördüm. Starbucksta saatlerce oturun bişey yemeyin içmeyin kimse size bişey demez. Cafede garson sürekli çay çay rahatsız eder. 2 defa çay geldiğinde reddet 3. De kovarlar. Cafede adamına göre muamele yapılır. Paranız ve yediğiniz içtiğiniz kadar muamele görürsünüz. Starbuckta böyle bişey olmaz. Benim için en önemli meseleye gelelim. Bana hizmet edilmesinden hoşlanan bir insan değilim. İçeceğimi kendim sipariş edip alabilirimve masama götürebilirim. Birinin ayağıma yiyecek içecek getirmesinden hoşlanmıyorum. Hele ki garson yaşça benden büyükse vicdan yapıyorum. Bende garsonluk yaptım ve ciğeri beş para etmeyen adamlara hizmet etmek yeri geldiğinde ağrıma gidiyordu. Ama ne yapalım öğrencilik işte para lazımdı. Şu da vardı tabi benim çalıştığım yerde iyi ciro yapıyorduk. Canımızı sıkan müşteriye çok rahat siktir çekebiliyorduk. Patron bişey demiyordu diyemiyordu.

Ayrıca bir kahve 20 lira değil. En pahalısı 15 lira civarında. Konumu iyi bir Starbucks şubesinde 15 lira hiçbirşey değil. Örneğin Etilerdeki boğaz manzaralı Starbucks ta 15 liralık bişey içmek gözünüze gelmez. Benzer konumdaki Cafede 15 lirayla içeriye bile sokmazlar.

Özetle Starbucks olan bir yerde Cafeye gitmem için hiçbir neden yok. Cafeye gidene ve gitmek isteyene saygı duyarım. Ama Cafe gidip Starbucksa bok atanlara saygı duymam.

• Kızlar sosyal medya bilmemnesi olmuş.Özellikle scorp,insta vs vs.Erkekler de onlara yaranmaya çalışan fare misali.Kızların burada egoları tavan yapıyor gerizekalı olmalarına rağmen.Bu bir döngüdür.Bizim cahil erkeklerimiz onları bu hale getiriyor.Sosyal medya onları kendi benliklerinden uzaklaşıp özendikleri şey olmaya zorluyor.Sonra ortaya düşünmekten aciz gerizekalı insanlar türüyor.

Nereye giderse etiket atan mı dersin,ortamlarından video çeken mi dersin(Ben eğleniyorum herkes duysun ulan) der misali.Arkadaş ortamında herkesin elinde bir telefon.Telefon olmasa dönen o beni takip etti o beni beğendi vs sosyal medya muhabbeti.Baydı beyler baydı.Son okuduğun kitap ne deseniz wattpad den örnek verirler ahahahaha.

Gerekirse faşist deyin gerekirse başka bir şey.Güzel ne varsa bizim ülkemizin aptal gençleri suyunu çıkarıyor.Biz başa gelince sosyal medyayı kökünden yasaklayıp msn i geri getireceğiz.Kimse kendini etiket etmeyecek,herkes kendisi olacak.Kimse gösteriş peşinde koşamayacak.Eski samimi arkadaş ortamlarını geri getireceğiz.Saçma salak kahve dükkanlarını kapattıracağız.Burgerking Mcdonalds gibi yerleri kapattırıp yerine dönerci ve pideci açacağız.

• benim nefretim sıtarbaksa değil oraya gidip kendini elit sanan tayfaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Bu forumda iflah olmayacak seviyede asosyal ve cahil bir kesim var.Konuyu normal bireylere gostersen krize girer resmen
    Çok doğru. Buradaki bazı konulara oldukça şaşırıyorum ki yani bazen çok ilginç konular açıyorlar :D Asosyal ol tamam ama yani bir de bunu yüceltince çok komik duruyor :D
  • Bir şeyi eşsiz kılan tek şey nedir biliyor musunuz ? “Talep” ne çirkin kızların hayatta her şeyi biliyormuş edasında takılmaları yok sevgi yeterli değil yok o erkeğe gösterdiğim iyiliği kimseye göstermeyeceğim gibi çirkin zırvalar söylemesinin ya da bu durumda amerikada mültecilerin takıldığı starbucks ı, mc donalds ı , bk yı da ünlü yapan tek şey “SİZLERSİNİZ”, kafanın uyuştuğu insan vardır, uyuşmadığı insan vardır konuşmazsın keser atarsın ama bu durum kimseye kimseyi aşağılama hakkı vermez, bu durumda kusura bakma ama asıl loser sizlersiniz sana karamel frap. ve zar zor elde ettiğin kezban kızla mutluluklar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

E kardeşim hamburger pizza döner her şeyi dışardakinden ucuz ve leziz yapabilirsin. Hayata bakış açınız çok garipmiş. Onu yapmakla uğraşıyorsun, bedava internet, rahatsız eden kimse olmadan muhabbet edebileceğin bir ortam. Kahveden çok bunlar para ediyor zaten. Starbucksa gidermiyim yilda 3 5 yolum düşerse ederse. İnsanları şöyle gruplamayı bırakın, yok starbucksa gitmiş kahve fotosu atmak için gitmiş. Yav he aminyum aynen

Alıntıları Göster
    Abi 75 kuruşa caramel machiato nasıl yapacağım bir anlatsanıza? nerede 75 kuruşa satılıyor bu dalga mı geçiyorsunuz yahu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.