Şimdi Ara

Asma Oto Kokusu Kullanıyor Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Asma Oto Kokusu Kullanıyor Musunuz?

(En Son Oy Tarihi: 23.3.2015)
Giriş
  • Aynaya asılan kalın kağıttan yapılan kokulardan kullanıyor musunuz? Satın alırken neye dikkat ediyorsunuz? Koku mu yoksa tasarım mı daha öncelikli?

• Yıkamacıda takıyorlar, 3 gün sonra söküyorum. Sevmiyorum abi araba dediğin fabrikadan nasıl çıktıysa öyle olacak.
    Ama şu var, sattığım Polo'daki yıkamacının taktığı koku benim sattığım adamdan satın alan adam satıyor şu anda (Garip bir tabir oldu, yani ben sattıktan sonraki 2. sahibi) ilanda gördüm o koku hala duruyor orda.
  • Benim için tasarım önemli. Türk bayrağı, Osmanlı arması veya 3 hilal bulsam lağım kokulu olsa da alıcam ama bulamıyorum işte. Aynam boş geziyorum şu aralar.
  • http://img.kliksa.com/v2/pimages/392x302/4140848.jpeg

bunun sarısını (vanilya) kullanıyorum... hoş kokuyor :)) ama kavuna geçesim var :PPP (geçen bir arabada çok hoşuma gitti)
  • Şişe olanlardan kullanıyorum vanilya kokusu. Görüntüsü de hoş bence. Yine de kimyasal tabi sağlıklı değil. Bitince burada bir arkadaşın tarif ettiği üzere vanilya çubuğu ve tütün kolonyası koyucam o şişeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oldugu belli olmayan kokuları pek kullanmamaya çalışıyorum
  • Geri dönüşler için teşekkürler. Ben de aslında 1. etapta kokudan ziyade tasarımın olduğunu düşünüyorum ki bu yüzden amerikan bayraklı kokular çok satıyor. Asma kokunun kokusu geçtikten sonra bile atmayan çok kişi var. Ne olduğu belli olmayan kokular derken acaba içeriğinden mi bahsettiniz. Yani sağlığa zararı olabilir diye mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu oto kokusu nedir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler iki sorum var: kokuları kaç günde geçıyor, yanı ne zaman degısır genelde ? bır de saglık ıcın cok mu zararlıdır ? şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk anda kokuları çok fazla oluyor genelde iyi markaların. (beni rahatsız ediyor.) Ancak o etki maksimum 20-25 gün sürüyor. Sağlık konusunda bir şey diyemeyeceğim. Sağlık bakanlığı onaylamıyor mu satılan ürünleri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.