Şimdi Ara

ASLUMAN ALBÜMLERİ +kısa Bio

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1992 4 eylül doğumlu Asyluman ilk kaydını 4 yaşında eski bir teyipte almıştır ve ilerde bende bunlar gibi olacam demiştir
    Bu duruma inanmayan ailesine karşı KEKEME olarak ilk pc de kaydını 2007 de ConyStyle ismiyle almıştır daha sonra KB kilobayt records u kuran
    Asyluman Conrad M.F (Eren yılmaz),Nihat Sanchez,Zen Grim,Shearer,Bryan Ion gibi isimlerle amatör çalışmalar yapmıştır daha sonra rape uzun aralar verdikten
    sonra seri çalışmalara başlamıştır sonradan ConyStyle ismini bırakıp bir çok ismi almıştır ve Beatmakerlikte prodüksyonda ilerlemiştir ve en son Asyluman olarak
    Bir daha yolundan şaşmayacak şekil kendini programlamıştır Her işini kendi yapan asyluman yeni işleriyle dönecektir

www.facebook.com/asylumanoffical

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 16 Ağustos 2013; 18:45:26 >

• Adam harcanıyor beyler.
  • Beyler hadi yorumları bekliyorum çok kişi okumuş yorum atan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 16 Ağustos 2013; 23:19:09 >
  • Efsane geri döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Adam harcanıyor beyler.

http://forum.donanimhaber.com/m_71388593/tm.htm
  • Çok güzel olmuş knk off fenalarda geziyo şu an İçim içimi yiyior oha çok güzel .... FhoRr vARmı ya çok güzel ohaaaaa.....!.!

• rap den anlamam ama arkadaki müzik bana aterideki oyunların müziklerini hatırlattı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

rap den anlamam ama arkadaki müzik bana aterideki oyunların müziklerini hatırlattı :)

Her pc de yapılan müziğe ateri müziği demek

1990 Çocukları coming soon ....
  • Rap dinlemem ama emeğe say
  • adam uğraşmış bişeler çıkarmış ortaya emeğe saygı
  • lan olm bi kop git bea qop git artık yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.