Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SucRe-38

Bugün gstv'de gördüm. Liverpool maçı öncesi stada incelemeye gitmişler. Zemin sorunları tamamen giderildi , kusursuz bir hale getirildi dediler. Kamera biraz çekti gerçekten güzel gözüküyodu
    Bu habere sevindim işte.

Liverpool'u ağırlıyoruz, tarlada oynatmak olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Demirsiz tribüne dikkat.

foto: facebook

Şu merdivenlerde düzenlenirse gerçekten süper bi görüntü olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SucRe-38

quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Demirsiz tribüne dikkat.

foto: facebook

Şu merdivenlerde düzenlenirse gerçekten süper bi görüntü olucak.

Alıntıları Göster
    Yarın çalın şu şarkıyı arkadaş ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

mükemmel ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Giriş çıkış tünelleri ve merdivenler az olduğu için göze batmıyor bizim bir resim karesinde en az 10-15 tane tünel ve merdiven göze çarpıyor..
    Heleki tünellerin önündeki duvarları boyamamışlar bile tam rezillik.Boya veya reklam yapıştır çok mu zor.

Ek olarak bizim tribünlerde ışıklandırma da güçsüz.

ben ne reklam panolarını ne merdivenleri ne çıkışları sorun olarak görüyorum tek derdim ışıklandırma çok kötü resmen seyirci görünmüyor.
    TTarena

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Şükrü Saraçoğlu

İşte fark ttarenadaki taraftar ihtişamı gözükmüyor çünkü karanlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

quote:

Giriş çıkış tünelleri ve merdivenler az olduğu için göze batmıyor bizim bir resim karesinde en az 10-15 tane tünel ve merdiven göze çarpıyor..
    Heleki tünellerin önündeki duvarları boyamamışlar bile tam rezillik.Boya veya reklam yapıştır çok mu zor.

Ek olarak bizim tribünlerde ışıklandırma da güçsüz.

ben ne reklam panolarını ne merdivenleri ne çıkışları sorun olarak görüyorum tek derdim ışıklandırma çok kötü resmen seyirci görünmüyor.
    TTarena

Şükrü Saraçoğlu

İşte fark ttarenadaki taraftar ihtişamı gözükmüyor çünkü karanlık

Alıntıları Göster
    Bizim stadın ışıklandırması çok soğuk aynen. Bilet buldum forumdaki bir arkadaş sağolsun yarın güney 4'teyim.

• quote:

Bizim stadın ışıklandırması çok soğuk aynen. Bilet buldum forumdaki bir arkadaş sağolsun yarın güney 4'teyim.

Alıntıları Göster
    stad cıkışında metro yogunluguna yakalanma stresinden maça konsantre olamıyorum önce yol sorunu çözsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

stad cıkışında metro yogunluguna yakalanma stresinden maça konsantre olamıyorum önce yol sorunu çözsünler

Alıntıları Göster
    Yukarıda yazmış bazı arkadaşlar.Ben de katılıyorum ışıklandırma konusuna.Stadı buz gibi çok soğuk bir mekan gibi gösteriyor ://Ayrıca traşlama işi ne durumda ? Unutuldu gitti sanırsam.
  • Kalabaligida dusunursek aslantepe-taksim arasini metroyla ne kadar surede gidebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

Kalabaligida dusunursek aslantepe-taksim arasini metroyla ne kadar surede gidebilirim?

10 dk metro turnikesinden giriş desen, 10 dk metroya yürümek ve binmek, 5-10 dk arası Taksime gidiş. En az 30 dakikada Taksimde olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Kalabaligida dusunursek aslantepe-taksim arasini metroyla ne kadar surede gidebilirim?

10 dk metro turnikesinden giriş desen, 10 dk metroya yürümek ve binmek, 5-10 dk arası Taksime gidiş. En az 30 dakikada Taksimde olursun.

Teşekkürler.

Umarım çimler gerçekten toparlanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Teşekkürler.

Umarım çimler gerçekten toparlanmıştır.

Alıntıları Göster
    Gerçekten, stadın üst kısımları karanlık kalıyor. Ali sami yen de böyle değildi, böyle olunca stadın büyüklüğü kaybolup gidiyor. Diplere ekstra ışıklandırma gerek.

• quote:

quote:

mükemmel ya

tamam güzel olabilir adam eskiden istanbula geldiklerinde de hoş karşılanmış olabilirler uA tarafından fakat statta çalınıcak kadarda ileriye gidilmesi pek mantıklı gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orta sahada uzun pas

quote:

quote:

mükemmel ya

tamam güzel olabilir adam eskiden istanbula geldiklerinde de hoş karşılanmış olabilirler uA tarafından fakat statta çalınıcak kadarda ileriye gidilmesi pek mantıklı gelmiyor.

edit : adamlar olucak orada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

mükemmel ya

edit : adamlar olucak orada.

Alıntıları Göster
    Ben çalınsın isterim valla, bu şarkıya hayranım neticede ve ayağımıza kadar gelmişken bu adamlar söylenebilir. Haa sadece onlara özel değil bizim normal maçlardan öncede çalınsın, ben şarkının sözlerine hastayım.

• quote:

Ben çalınsın isterim valla, bu şarkıya hayranım neticede ve ayağımıza kadar gelmişken bu adamlar söylenebilir. Haa sadece onlara özel değil bizim normal maçlardan öncede çalınsın, ben şarkının sözlerine hastayım.

Alıntıları Göster
    Hop beyler fazla olmuyonuz mu anfield mı sandınız burayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

Hop beyler fazla olmuyonuz mu anfield mı sandınız burayı.

Alıntıları Göster
    Niye bu şarkı çalınsın anlamadım ki. Liverpool taraftarımıyız biz. Saçma sapan jestlere gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anycall

Niye bu şarkı çalınsın anlamadım ki. Liverpool taraftarımıyız biz. Saçma sapan jestlere gerek yok.

Alıntıları Göster

Yarın için..

• quote:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    96 sezonuna ait orjinal Liverpool formam var yarın o formayla maça gitmek ve parçalı formayla gitmek arasında kaldım büyük derecede.

• 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.