Pegasus 1. Kat kombinelerinin hepsinin bitmesiyle gelen duyumları söylüyorum, her maç Pegasus 1. Kat için sadece 450 bilet çıkacak ve 50 liradan aşşağı olmayacak.
Güzel ama daha da güzel olacak.
Stad her geçen gün dahada güzelleşiyor.
Skorboard'un ne zaman takılacağı hakkında bir bilgi varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: QuexSeeL
Güzel ama daha da güzel olacak.
2. kat ve çatı arasına bence takımın doğuşundan bugüne resimli tarihi başarıların olduğu panolar yapsınlar manyak güzel olur 365 derece resimli terih olmuş olur eğer bunu düşünürlerse helal olsu bence
Doğru söylüyorsun fakat çimlerin havalanması engellenebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
Orijinalden alıntı: Boztas03
Üst tribün ile alt tribün arasında bir boşluk var stad boyunca... Orada ne olacak, orasıy sarı-kırmızı şeritlerle kaplanacak falan mı ?
2 katlı yeri diyorsan eğer oralar loca onların arasındaki beton bölüme büyük ihtimalle reklam panosu koyulur olası Avrupa Kupası durumunda oralara turnuvanın şeritleri çekiliyor bildiğim kadarı ile.
Bir zamanlar ASY den bu şeritler hiç eksik olmazdı. Şimdi olası durumlarda diyebiliyoruz. Bu takımı bu hallere düşürenler utansın.
maalesef hocam
her inişin bir çıkışı vardır arkadaşlar
bu takım çok dip gördü ama unutmayın ki türkiye de başarı olarak tavan yapan tek takım.
2011 yılı yeni stadımızla çok güzel bir başlangıç olacak inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta
Skorboard'un ne zaman takılacağı hakkında bir bilgi varmı?
Sipariş verilmiş imalatlar devam ediyormuş. Çin'den gelecek.
Eyvah çin malı skorbord Ben çin pazarından hesap makinesi almıştım ve daha eve gitmeden yolda bozuldu. Neyse açtım sonunda bu sefer de 2+2 yi 7 gösteriyodu
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
Eyvah çin malı skorbord Ben çin pazarından hesap makinesi almıştım ve daha eve gitmeden yolda bozuldu. Neyse açtım sonunda bu sefer de 2+2 yi 7 gösteriyodu
NE ?! 2-2 Mİ ?!
quote:
abov 2+2 =7 :D baya vahim durum
bizim skor board ta fener bizi yenerse biz yenermişiz gibi göstermesin sakın ....
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
quote:
NE ?! 2-2 Mİ ?!
Ben hiç öyle düşünmemiştim
Çin malı deyip burun kıvırmayın. Bugün marka diye giyip kalitesini beğendiğiniz pek çok şey Çin de üretiliyor. Evet orada emek ucuz olduğundan ucuz ürünler oluyor ama bu çin malı dandik mal imajı artık değişiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Çin malı deyip burun kıvırmayın. Bugün marka diye giyip kalitesini beğendiğiniz pek çok şey Çin de üretiliyor. Evet orada emek ucuz olduğundan ucuz ürünler oluyor ama bu çin malı dandik mal imajı artık değişiyor.
Mutlaka öyledirde genel olarak bişey alırken meyd in çayna yı görünce almaktan vazgeçiyorum.
Ama o kadar büyük şeylerde böyle hatalar olmaz. O skorboard (artık tabeleaeaea) milyon dolarlık. Benim hesap makinem 1tl
Çok yavaş ilerliyor staddddd
aslantepeye fatih terimle gidiyoruz
hayırlı uğurlu olsun
quote:
Bunu bazı arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyor. Sizin fabrikanız olsa, 1000 dolara işçi bulduğunuz ülkeye mi fabrikayı kurardınız yoksa 100 dolara aynı işi yapacak adamların olduğu yere mi fabrikayı açardınız? Sonuçta orjinal adidas, nike gibi ürünler çin, endonezya gibi ülkelerde üretiliyor ama bu kalitesiz olduğunu göstermez.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Bunu bazı arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyor. Sizin fabrikanız olsa, 1000 dolara işçi bulduğunuz ülkeye mi fabrikayı kurardınız yoksa 100 dolara aynı işi yapacak adamların olduğu yere mi fabrikayı açardınız? Sonuçta orjinal adidas, nike gibi ürünler çin, endonezya gibi ülkelerde üretiliyor ama bu kalitesiz olduğunu göstermez.
+1905
Yanlış bilmiyorsam herbir skorboard Samsung marka 80m2 olucak.Evinize aldığınız senelik taksitlendirdiğimiz,araştırıpta aldığımız LCD veya LED ekranlarda aynı fabrikadan çıkıyor,karalama yapmayın kombine satış dönemi zamanlarında.