quote:Orijinalden alıntı: Baltalı İlah Stadın genişletme kapasitesi var mı? Varsa ne kadar? 55.147 oldu bildiğim kadarıyla kapasite.
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: Baltalı İlah Stadın genişletme kapasitesi var mı? Varsa ne kadar? 55.147 oldu bildiğim kadarıyla kapasite. Mevcut kapasite değil. İleride seyirci kapasitesini arttırmak istediğimizde arttırabileceğimiz maksimum kapasiteyi soruyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Baltalı İlah quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: Baltalı İlah Stadın genişletme kapasitesi var mı? Varsa ne kadar? 55.147 oldu bildiğim kadarıyla kapasite. Mevcut kapasite değil. İleride seyirci kapasitesini arttırmak istediğimizde arttırabileceğimiz maksimum kapasiteyi soruyorum. Tam kapasite kaç olur bilemem fakat koltukların arasında yeterince boşluk varmış yani artırma olacağı zaman 60 bini rahat görürüz kanımca.
Normal anam babam türk statlarında ki koltuklardan koysalardı dip dipe sanırım 64-65 bin olurmuş kapasite...
quote:Orijinalden alıntı: [DMC] kucuk olmus gibi biraz stad :S Sizinkinden 5-6 bin fazla yetmedi mi :)
quote:Orijinalden alıntı: [DMC] kucuk olmus gibi biraz stad :S Adam haklı beyler. Ne de olsa bu büyüklükte stad en fazla 20.000 oluyordu ama biz üst üste koltuk falan koyarak 55.000 e çıkarttık kapasiteyi.
quote:Orijinalden alıntı: [DMC] kucuk olmus gibi biraz stad :S Bi kere güzel ve mantıklı bi yorumunu görmek istiyorum demece ya. Bi kere lan
quote:Orijinalden alıntı: [DMC] kucuk olmus gibi biraz stad :S O da bi şey mi bu stadın altından nehir geçiyo...
quote:Orijinalden alıntı: captain_turkiye Yalan değil. bizim gibi bir takıma 100 bin kişilik stat yakışırdı. Hadi gelin burdan yakın
quote:Orijinalden alıntı: Roohans Resimi yapan neden 2 kaleyi yanyana koymuş. Çünkü sabri uzun yıllar daha bizimle
quote:Orijinalden alıntı: keroooo quote:Orijinalden alıntı: Roohans Resimi yapan neden 2 kaleyi yanyana koymuş. Çünkü sabri uzun yıllar daha bizimle Hakkaten yaw Arkadaş bir şutta tutmazmı be Ama seviyorum Sabriyi ben iyi koşuyor. Bizede iyi koşan adam lazım zaten. Ama şut çekmesin