Bu stadla birlikte taraftarında düzelmesi şart nasıl karşı rakibe baskı yapılır nasıl kendi takımımız motive edilir öyle hıncalın dediği gibi saldır GAlatasarayy Saldır GAlatasaray tarzında yada arabesk olmamalı top rakipteyken ıslık çalabilen herkez ıslık çalmalı bunun örneğini gecekondu stadında iyi yapıyorlar ve sonuç ortada rakibi geren konsantresini bozan bir etmen oluşuyor.Top bizdeykende öyle arabesk tezaruhatlar filan sahada ki oyuncular fenalık geçircek bu teknikler başta ultraslanın sitesinden tüm GS forumlarında konuşulup profesyonelce uygulanması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Galatasaray logosu şeklinde olan merdiven olmayacak sanırım. O çok güzel duruyordu, umarım yaparlar.
cidden ona ne oldu ya. umarım yaparlar
vazgeçildi ondan, yapılmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: fatal3ty
Bu stadla birlikte taraftarında düzelmesi şart nasıl karşı rakibe baskı yapılır nasıl kendi takımımız motive edilir öyle hıncalın dediği gibi saldır GAlatasarayy Saldır GAlatasaray tarzında yada arabesk olmamalı top rakipteyken ıslık çalabilen herkez ıslık çalmalı bunun örneğini gecekondu stadında iyi yapıyorlar ve sonuç ortada rakibi geren konsantresini bozan bir etmen oluşuyor.Top bizdeykende öyle arabesk tezaruhatlar filan sahada ki oyuncular fenalık geçircek bu teknikler başta ultraslanın sitesinden tüm GS forumlarında konuşulup profesyonelce uygulanması lazım.
Hepimiz bunu umuyoruz daha akıllıca tezahuratlarla coşkuyu arttırmak lazım.
Loca kısımlarına ilk prekast takıldı. Mübarek olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Hocam peki 2.katın prekastlanmasına ne zaman başlanacak ?
Moderatörlerin gazıbına uğradık Allah a havale ediyorum onları bu arada Localardada prekast başlamış hayırlı olsun
ikinci kat prekast montajları başlamış, makasımızın diğer parçasıda şuan havada, yerine yerleştirilmesine çok az kaldı en geç yarın takılmış olur bence
2. makas şu an kaldırılıyor:
walla iyi hızlılar. aynı anda farklı noktalarda iyi iş çıkarılıyor.
ben ikinci kat prekas işlerine dikkat etmemiştim, 1. kameradan makas'ı izliyordum aynı anda o tafafta beton dökülüyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln
2. makas şu an kaldırılıyor:
Hadi hayırlı olsun. Bu 2sinin bitmesi 1-2 ay sürdü, bunlar gibi 2 tane daha yaplacak.
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Hocam peki 2.katın prekastlanmasına ne zaman başlanacak ?
Sıra localara geldi, localar önündeki kısımların bitirilmesinden sonra başlanacak gibi duruyor. Üst kat tribünler prekast montajı için sanırım ilk katta kullanılan mobil vinçler değil mevcut baştan beri bulunan 8 kule vinç kullanılacak.