Şimdi Ara

Asla evlenemeyecek olmam.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar yazan çok kız oldu. Şuanda da var mesela bir tane. Ama başka bir erkekle konuştuğunu gördüm , gülüşüyorlardı. Belki de havadan sudan bir muhabbettir (ki zaten öyle bir muhabbet) ama anında soğudum ve kıza "oynak" damgasını yapıştırdım. Kız şuan bana alenen yürüyor herkeste farkında ama ben istemiyorum içimde gram istek yok. Güzelde bir kız.

Ama bu kız benden uzak dursa bana hiç bakmasa aylarca peşinden koşabilirim. Elde edince de anında soğurum. Böyle bir yapım var maalesef.

Bu yüzden hiçbir kızı beğenmiyorum. Daha doğrusu isteğim yok. En ufak bir şeyde soğuyorum kızdan istediği kadar güzel olsun farketmez yanlış bir kelime kullandı mı bende bitiyor.

Ben bunu bir kız arkadaşıma danıştım. Bana dedi ki tipik İkizler burcu erkeği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkizler değilde bana daha çok Öküzler burcu gibi geldi.
    Nasıl bir ruh halidir dostum bu? Kızın karşı cinsle konuştuğunu görünce soğumak nedir. Bunun bir tık ilerisi sevgilin olduğunda senin onu görmediğin anlarda başka biriyle konuşuyor olma olasılığını düşünüp hayatı ikiniz içinde zindan etmek olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle düşünürüm. Seviyorsam sonuna kadar severim. Karşımdaki kişide bana sadık olmalı. Yeri geliyor annem bile başka biriyle konuşunca kıskanıyorum.

Ha bunun sizin söylediğiniz şey ile alakası yok biliyorum da benim düşüncem bu. Neden böyle düşünüyorum peki hocam ? Bu düşünceyi nasıl değiştirebilirim?

• try1241 T kullanıcısına yanıt
    Dostum bu konuda sana akıl verecek kadar yetkin olduğumu sanmıyorum, haddimede değil sadece bu durumun çok sağlıklı değil ve bence bu yazdıklarında ciddiysen bir uzmana danışmanı öneririm. Problemin insanlara karşı ön yargılı olmandan kaynaklanıyor bu sebeplede zaten kimseye güvenemezsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sendeki aşırı kıskançlık olmuş biraz hafife al düzelirsin.
  • boş konu blok

• Potansiyel aseksuel olabileceginizi dusunuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevilmeyecek olmam ne acı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • try1241 T kullanıcısına yanıt
    "Yeri geliyor annem bile başka biriyle konuşunca kıskanıyorum."

Sen kafayı sıyırmışsın ...
  • Bu mükemmeliyetçi yaklaşımın ilerde başına büyük iş açacak benden uyarması... Mükemmeliyetçi ve başarılı insanların yakalandıkları fiziksel ve ruhsal hastalıklar var...

Mesela fibromiyalji öldürmez süründürür... Yıllar sonra umarım beni ve bu mesajı hatırlamak zorunda kalmazsın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.