Şimdi Ara

wefew (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yok hocam ben tercih yaptım zaten mart Nisan ama bedelli iptal edilmiyor ben sordum bedelli iptal oluyor mu diye yok dediler yine muaf çıkmazsan bedelliye gidersin dendi yoksa muaf çıkmama riski var o yüzden sormuştum çünkü her doktor farklı diyor ama yeni fiyattan mı bilmiyorum bana dedikleri şey buydu yinede askerlik şubeye gidip sormak en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün aleyküm arkadaşlar , askerlik muayenesine gittim. İlk seferde 187/55 kg olarak ölçüldüm o gun dahile ye doktoru 32B olarak erteleme yazdı fakat sonrasında tekrar çağırdılar evrakta B olan C ye dönmüş 32C olarak sonrasında ortapedi , pisikatriye gönderdiler ve nöroloji bu 3 doktor askerlik elverişli verdi. Ama boy kilo uyumsuzluğu var. 3 doktor elverişli dahiliye erteleme verdi sizce sonuç ne olur

• Selamün aleyküm arkadaşlar , askerlik muayenesine gittim. İlk seferde 187/55 kg olarak ölçüldüm o gun dahile ye doktoru 32B olarak erteleme yazdı fakat sonrasında tekrar çağırdılar evrakta B olan C ye dönmüş 32C olarak sonrasında ortapedi , pisikatriye gönderdiler ve nöroloji bu 3 doktor askerlik elverişli verdi. Ama boy kilo uyumsuzluğu var. 3 doktor elverişli dahiliye erteleme verdi sizce sonuç ne olur

• Dogecoin kullanıcısına yanıt

ne yaptınız hocam yer ve tarih belli oldu. askerlik şube bana da sevk tarihinden 10 gün önce demişti aynı şekilde. daha çok vakit var o zamana kadar işlem yapabilsek keşke

MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • StG 44 kullanıcısına yanıt

Bekliyorum martta benim günceller haber ederim sizede son 10 gün kala gideceğim

Sana bi tarih veriliyor o tarihe kadar hastane işlemlerini yap diyorlar. Bilgi vermek istedim

teşekkürler hocam kaç gün süre verdiler peki? bir de celp süresi geçerse ne oluyor?

MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305

Bana önce 2 Mart dediler, 5 Mart sevk tarihi bende korkup apar topar hemen işlemleri yaptırdım zaten size bir belge veriliyor işlemleriniz randevusuz hemen yapılıyor. Daha sonra aradılar sana yanlış bilgi vermişiz 4 nisana kadar vaktin var diye. Ama memur seninki bedelli bir an önce işlemlerini hallet dedi. 3 gün sürdü benim toplam. Celp süresi geçerse ne olur bilmiyorum ama sana kâğıt imzalatıyorlar hastane işlemlerini şu tarihi kadar yaptırıcam diye yoksa bedelli yanar deniyor yasal mazeretin yoksa.

teşekkürler hocam tekrardan. peki sonuç ne oldu muafiyet çıktı mı ya da heyete sevk ettiler mi?

Yok hocam elverişli çıktı. her doktor farklı bişiy diyor benim kifozla alakalı açıkçası itiraz edip uğraşmak istemedim zaten yatırmışım ücreti. Ben gittiğimde ortopedi rapor istedi radyolojiden bişiyin yok dendi kifoz derecem normal sınırların içindeymiş rapora göre ama filme bakınca zaten belli kimse uğraşmak istemiyor herhalde bugüne kadar kimse normal demedi ya az ya çok kifozun var dediler derece ölçüp verdiler bunda direkt normal dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 26 Şubat 2026; 17:7:18 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.