Şimdi Ara

askerlikte dövme sorun olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dövme sorun olmaz.Komando olamazssın sadece.Bende de dövme vardı hic bir sorun etmedi kaldiki ordu komutanliginda askerligimi yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir şey olmaz.sadece rdm (rehberlik ve danışmanlık merkezi) görüşmesine çağırıp neden yaptırdın derler.sende yıllar önceydi hatırlamıyorum bile dersin.sıkıntı olmaz benim kısa dönem devrelerimde bile vardı çatır çatır silahta kullandılar görevede çıktılar.geri hizmet falan hikaye sıkıntı olmaz yani
  • Belli olmaz ama artik dovmelilere koru muamele eskide kaldi diyebiliriz. Yine de ufak bir ihtimal sorun cikma sansi var ama askerlik bu. Bir nevi piyango.

Benim asil dikkatimi ceken dovmenin icerigi. Cok "teenage" icerikli bir dovme, 5-6 yila kalmaz 'neden yaptirdim ki?' diyebilecegin tarzda. Bilmiyorum benim dusuncem bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsipura

Benim asil dikkatimi ceken dovmenin icerigi. Cok "teenage" icerikli bir dovme, 5-6 yila kalmaz 'neden yaptirdim ki?' diyebilecegin tarzda. Bilmiyorum benim dusuncem bu.

pink floyd'tan sıkılacağımı düşünmüyorum.

bütün cevaplar için teşekkürler. özet geçmek gerekirse üniversite öğrencisiyim ve kısa dönem yapacağım, hani bu lafı insan kendisine deyince eğreti durur ama gerçekten efendi, kendi halinde, sadece en yakın arkadaşlarının yanında azıtan bir tipimdir. bir sorun olacağını da düşünmüyorum askerlikte ama biraz da takıntılıyımdır, şimdi dövmeyi yaptırsam bir yerde askerlik lafı geçti mi hemen "acaba dövmem sorun olacak mı?" diye düşünmeye başlarım, huyum bu. yaptırmamaya karar verdim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.