Şimdi Ara

Askerlikte Dövme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
14.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Metalli Head

bişi olmaz. çıkarıyolar askeriyede ;) üstelik ücretsiz. yani şimdi yaptır istersen askeriyede çıakcak zaten kalıcı dahi olsa.
    http://www.icon-style.com/devami.asp?id=405

abovv bu ne
  • askere yakışmaz
  • Bi şey olmaz arkadaşım ne yaptırıyosan nerene yaptırıyosan yaptır kimse bi şey demez.Dayak yersin diyen arkadaşlarada gülüyorum sanki üst rütbeli askerler canavar böyle bilip bilmeden konuşuyonuz sonra millet askere gitmek istemıyo
  • dövmeyle gitte kafasız mezara gir!!!

Askeriye disiplin yeridir adam olmayanı adam yaparlar askeriyede yüzük felan yasaktır ama taşıyana kızmazlar nişanlıdır felan diye ama dövmeyi affetmezler çelik kasa telsizi yedin mi kafana aklınm bşaına gelir ondan sonra dünyayı şimdi gördüğündende pembe görürsün

git bakalım öylede askere dönüşün oluyor mu komutanlardan dayak yemezsen bizim gibi senin dediğine göre geri kalmışlar senin ağzını yüzünü kırar
  • @tph_hf
    deniycem düzeLtmeyi =)

@maxtreme66
    hep öyLe derLer ;)

+
    dediğim gibi çok dövmeLi arkada$ım askere gidip geLdi..dövme konusunda kimse sıkıntı çekmedi..
    askerde döverLer şöyLe yaparLar böyLe yaparLar dediğiniz sürece herkes askerLikten korkar..
    askerLiği saygı ve seviyeLi bi biçimde yaparsan kimse senin yanına geLipte orana burana zarar vermes..
    üzerine aLınan aLınsın artıq ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiLdisi -- 25 Kasım 2007; 0:08:33 >
  • Yanlış yere mi geldim yonja mı burası

Dövme konusunda ise bence bir şey olmaz.Bende ilerde yaptırmayı düşünüyorum.Dini konuda ise"Her koyun kendi bacağından asılır."

düzeltme : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyaH BeyaZ -- 25 Kasım 2007; 0:12:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

vücudunda bu tarz şeyler olanları psikopatlar sınıfına sokup ayrı ve cezalı vs. gibi taburlara verildiğini arkadaşlarımdan duymuştum

Bunu bende duydum. Harbi piskpatım alayına isyan diyorsan o arkadaşlarla pek zorluk çekmezsin.

ben duymadim bizzat gordum facali diye tabir ediliyor ve gardiyan filan yapiyorlar. psiko birliklerde normal bir sey ben tek kisa donem oldugum icin ortama ayak uydurayim diye pilot kalemle yapmistim pek hosuna gitmisti milletin. gittigin yere gore degisir kd yd sb filan gidersen gorunmeyen bir yerine yaptirsan kimse soyup bakmiyor adin psikoya cikar sadece o da her yerde iyi bir sey degil.

• Yapıldıktan sonra silinmek istenmesi halinde ne yapılıyor ?
  • quote:

Yapıldıktan sonra silinmek istenmesi halinde ne yapılıyor ?

lazerle siliyorlar iz kalmiyor.abd de boyle tr de nasil bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 25 Kasım 2007; 0:23:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfbilker

quote:

Orjinalden alıntı: FiLDi$i

ya abartmayın yoq öyLe bi$i ..
    askerde kim kimi dövüyo ..herkeste kuLaktan doLma biLgiLer var..
    çok dövmeLi arkada$ım askere gitti ama hiç biri dayak yemedi..
    endi$en oLmasın ;)
    ayrıca günah diyebiLenLer var mı haLa $a$ırıyorum ya =) iLerLeyin artıq ..

arkadsım o arkdslarını sen deıs bence hpsı yalancı cunku SUANA KADAR ASKERE GIDIPTE DAYAK YEMEDEN GERI GELDIM DIYEN ADAM YALANCIDIR!!!!!!!

yaLancımıdır =)
    bence hepsi seni kandırmı$ ..
    benim birkaç kuzenim var ve askere gitti bazısı dayak yemi$ ama bazısı yememi$ ... ve yaLan söyLemeyecekLerine adım gibi eminim...

• PDRM ye ayırabilirler %20-25 olasılıkla

Tam açılımından emin değilim

Pisikolojik Disiplin ve Rehabilitasyon Mağduru

Bazı birliklerde acemi birliğinden itibaren PDRM ye ayrılmış askerlere silah ve silahlı görevler verilmez; Mutfak, kazan dairesi, hamam, WC,
    sulama işleri(bahçivanlık değil), levazım veya diger depolarda indir bindir.......... vs görevler verilir.
    Aynı zamanda silahı olmadığı için sadece koğuş nöbeti tutar.
    Atışlara katılır ama mühimat taşımak için, tatbikatlara katılır geri görevler için......vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haluksengul

PDRM ye ayırabilirler %20-25 olasılıkla

Tam açılımından emin değilim

Pisikolojik Disiplin ve Rehabilitasyon Mağduru

Bazı birliklerde acemi birliğinden itibaren PDRM ye ayrılmış askerlere silah ve silahlı görevler verilmez; Mutfak, kazan dairesi, hamam, WC,
    sulama işleri(bahçivanlık değil), levazım veya diger depolarda indir bindir.......... vs görevler verilir.
    Aynı zamanda silahı olmadığı için sadece koğuş nöbeti tutar.
    Atışlara katılır ama mühimat taşımak için, tatbikatlara katılır geri görevler için......vs.

Lütfen yanlış anlaşılma olmasın benim askerliğimi yaptığım birlikte bu böyle işliyordu.(aynı zamanda 1 ay bilecikte 2.tugayda görev yaptım ordada benzeri bir uygulama vardı)

307. Dönem Asteğmen olarak yaptım.

4.Jandarma Komando Egt. Tugayı (FOÇA KOMANDO OKULU)

• "Vatan, millet , Sakarya" ci olup caktirmadan askerden nasil yirtarim diye ugrasan tiplerin bu konu hakkinda bilip bilmeden yazdiklarina bayaa guldum.

$u an askerde olan birisi olarak sana soyluyorum, git istedigin dovmeyi istedigin yere yaptir. Askerde bununla ilgili en ufak bir cezai durum veya hakarete varan muameleye yer yoktur. İc hizmet kanununda askerin onurunu kiracak her turlu hareket yasaklanmi$tir. "Dovme yaptirdin diye bol bol dayak yersin" "Seninle surekli dalga gecerler" diye konu$anlara sadece gidin bir cay koyun diyorum.

Vucudunun herhangi bir yerine jilet atmi$ kendisine psikopat susu vermi$ arkada$lar RDM (Rehberlik dani$ma merkezi) - (Rahatsiz Deli Manyaklar -askerlerin kendi arasinda taktigi isim-) takibine alinir. O jileti niye atmi$ , sorunu neymi$ ilgilenilir kendisiyle. Kofti vatansever bir takim arkada$lar sozum size; belki inanmayacaksınız ama bu ve benzer durumdaki silah arkada$larimiza en yogun ilgi ve alaka bizzat subaylar tarafindan gosterilmektedir. Tedavileri gerekiyorsa tedavileri yaptirilmaktadir. Deli diip , psikopat diip hor gorulmemekte, ezilmemektedirler.Askerlik hizmetini herkes gibi yerine getirmektedirler. Yukarida bir arkadas onlarin tecrit edildiginden bahsetmi$.. Cok psikopatim herkese kafa atarim diye ortalikta dolanip problem cikartip polat alemdar izleyip surekli kavga edenlerin (disiplini israrla bozanların), canım sıkıldı bugun kendımı jıletleyeyım boylece kımseler ustume gelmez dıye dusunup kendını askerlige elverissiz hale getirenlerin sadece diskoya gittigini gordum o kadar.. Onun disinda madde kullanimi, psikolojik problemler vs.. dedigim gibi uzerınde ozellikte durulan konulardir. Asker ocaginda okuma yazma ogrenmek, meslek edinmek icin cesitli kurslarda egitim gormek disinda bu tur durumlarla mucadele etmek icin -de- cesitli faaliyetler mevcut.

Unutmayiniz ki askerlik her turk gencine iyi vasiflar kazandirir. Ozde degil sozde vatansever arkada$lar bunu anlamaz.. Anlamalarini da beklemiyorum acikcasi.

• askerlik sonrasına bırak.dövmeyle gidersen haliyle sana biraz gıcık olabilirler.yukarıda arkadaşların dediği gibi öperler.
  • Sevgili Abyssss ben omzumda Osmanlı tuğrası, sırtımda bir takım desenler ve Türk motifleri, belimde aslan ve Galatasaray amblemi, sağ bileğimden dirseğime kadar bir yazı, sol göğsümde ay yıldız ve Atatürk silüeti taşıyorum. 2 sene önce askere gittiğimde bunların hepsi de vücudumdaydı. Öncelikle şunu bilmelisin ki nerede olursa olsun dövmeni saklamak gibi birşey söz konusu değil; malum yanlızca erkeklerin olduğu bir ortamdasın. Ancak kesin olarak söylüyorum asla bir dayak söz konusu değil ki ben er olarak yaptım. Ben bir problem yaşamadm. Kimse de dalga geçmedi. Erkek erkeğe muhabbetlerde birbirine sataşmak maksatlı muhabbeti geçti tabi ki. Hatta Fenerbahçeli bir arkadaşımla da çok birbirimizle şakalaştık ama hepsi bu kadar. Şunu da söyleyebilirim komutanların umrunda bile değil senin dövmen varmış yokmuş. Benim komutanlarım da sadece muhabbetini yaptılar ya da meraklarından soru sordular o kadar. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu olmadı yani. Benim sana tek uyarım vücuduna çizdirmek istediğin şeyle ilgili olabilir. Eğer çok ekstrem, insanlar tarafından hoş karşılanmayabilecek bir şey çizdireceksen; senin seçimindir kimse karışamaz ama askerlik sonrasını beklemen daha uygun olabilir. Böyle bir şey yoksa fazla bir problem olmayacağı kanısındayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: acheron

Sevgili Abyssss ben omzumda Osmanlı tuğrası, sırtımda bir takım desenler ve Türk motifleri, belimde aslan ve Galatasaray amblemi, sağ bileğimden dirseğime kadar bir yazı, sol göğsümde ay yıldız ve Atatürk silüeti taşıyorum. 2 sene önce askere gittiğimde bunların hepsi de vücudumdaydı. Öncelikle şunu bilmelisin ki nerede olursa olsun dövmeni saklamak gibi birşey söz konusu değil; malum yanlızca erkeklerin olduğu bir ortamdasın. Ancak kesin olarak söylüyorum asla bir dayak söz konusu değil ki ben er olarak yaptım. Ben bir problem yaşamadm. Kimse de dalga geçmedi. Erkek erkeğe muhabbetlerde birbirine sataşmak maksatlı muhabbeti geçti tabi ki. Hatta Fenerbahçeli bir arkadaşımla da çok birbirimizle şakalaştık ama hepsi bu kadar. Şunu da söyleyebilirim komutanların umrunda bile değil senin dövmen varmış yokmuş. Benim komutanlarım da sadece muhabbetini yaptılar ya da meraklarından soru sordular o kadar. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu olmadı yani. Benim sana tek uyarım vücuduna çizdirmek istediğin şeyle ilgili olabilir. Eğer çok ekstrem, insanlar tarafından hoş karşılanmayabilecek bir şey çizdireceksen; senin seçimindir kimse karışamaz ama askerlik sonrasını beklemen daha uygun olabilir. Böyle bir şey yoksa fazla bir problem olmayacağı kanısındayım.

.

• quote:

Orjinalden alıntı: KaramsarTarz

quote:

Orjinalden alıntı: acheron

Sevgili Abyssss ben omzumda Osmanlı tuğrası, sırtımda bir takım desenler ve Türk motifleri, belimde aslan ve Galatasaray amblemi, sağ bileğimden dirseğime kadar bir yazı, sol göğsümde ay yıldız ve Atatürk silüeti taşıyorum. 2 sene önce askere gittiğimde bunların hepsi de vücudumdaydı. Öncelikle şunu bilmelisin ki nerede olursa olsun dövmeni saklamak gibi birşey söz konusu değil; malum yanlızca erkeklerin olduğu bir ortamdasın. Ancak kesin olarak söylüyorum asla bir dayak söz konusu değil ki ben er olarak yaptım. Ben bir problem yaşamadm. Kimse de dalga geçmedi. Erkek erkeğe muhabbetlerde birbirine sataşmak maksatlı muhabbeti geçti tabi ki. Hatta Fenerbahçeli bir arkadaşımla da çok birbirimizle şakalaştık ama hepsi bu kadar. Şunu da söyleyebilirim komutanların umrunda bile değil senin dövmen varmış yokmuş. Benim komutanlarım da sadece muhabbetini yaptılar ya da meraklarından soru sordular o kadar. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu olmadı yani. Benim sana tek uyarım vücuduna çizdirmek istediğin şeyle ilgili olabilir. Eğer çok ekstrem, insanlar tarafından hoş karşılanmayabilecek bir şey çizdireceksen; senin seçimindir kimse karışamaz ama askerlik sonrasını beklemen daha uygun olabilir. Böyle bir şey yoksa fazla bir problem olmayacağı kanısındayım.

.

Konuda istenilen tek cevabı sen vermişin Bide dövmelerinin resmini koyabilir misin merak ettim.Bende ilerisi için Osmanlı tuğrası düşünüyorumda

• Komutanına kalmış
  • Bütün sırtım boydan boya dövme,askerliğide tunceli erzincan sınırında bayağı bi kötü yerde yaptım,hiçbir sorun da olmadı,bölük komutanın da haberi vardı,herkez de biliyodu,ne bir azar nede bi fiske yedim dövme yüzünden,hiçbişey olmaz takıl kafana göre....
  • Birader, askerlikte büyük ihtimalle sorun çıkarırlar.
    Ben de dövme yaptıracağım ama askere gidip gelmek için bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.