Bildirim
Askerlik Yaşı Artık 21
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Ohh lisede askere alacaklardı yoksa 19 oldum sayılır.Ama farketmez.Alırlarsa gideriz
http://www.youtube.com/watch?v=8VeGF74Y6a4
-
Hava değişimi 90 dan 30 a düştü asıl buna yogunlasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen kaldıramadılar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen.Bu çok kötü oldu uzun dönemler için.90 gün hava değişimini kullanmayan yoktu bizim birlikte.Bizden (KD) daha az askerlik yapacak adamlar nerdeyse -
Uzatmayla ilgili bir değişiklik veya bedelliyle ilgili yeni bir karar yok sanırsam...
Ne değişti şimdi yani 21 olduysa oooo tamamdır mı olay -
quote:
Orijinalden alıntı: celades
Aynen.Bu çok kötü oldu uzun dönemler için.90 gün hava değişimini kullanmayan yoktu bizim birlikte.Bizden (KD) daha az askerlik yapacak adamlar nerdeyse
Ben tarihe de bakıyorum boyle bir cumhurbaşkanına rastlayamadım.Adam önüne ne gelse onaylıyor.
1 yıl önce veya sonra yine yapacaksın yine yapacaksın
kalkmadı gitti -
Kalktı -
gel artık vicdani ret -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cakia1903
quote:
Orijinalden alıntı: celades
Aynen.Bu çok kötü oldu uzun dönemler için.90 gün hava değişimini kullanmayan yoktu bizim birlikte.Bizden (KD) daha az askerlik yapacak adamlar nerdeyse
Ben tarihe de bakıyorum boyle bir cumhurbaşkanına rastlayamadım.Adam önüne ne gelse onaylıyor.
Noter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X