Şimdi Ara

Askerlik ve kadınların ayrıcalıkları(üstünlükleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu askerlik işi çok masraflı oluyor. Bugün içlik için 150 tl para verdim. Termal içlik aldım. Sözde içlik verilmesi lazım erkek askerlere ama yok.
    Bir de 15 bin tl de bedelliye vermiştim.

Kızlara hayat güzel valla. Tonlarca üstünlüğe sahipler. Askerlik yok, gss borcu yok, bedelli askerlik parası biriktirme dertleri yok, sigortaları 25 yaşından sonra bile kesilmiyor. Evleniyorlar yine sigortaları kesilmiyor. Boşanınca bir de tazminat ve nafaka alıyorlar. Bir de bütün bunlara rağmen feministler UTANMADAN mağdur edebiyatı yapıyorlar.

Erkeklerin kadınlara göre çok daha berbat bir hayatı oldugunu, erkeklerin ayakta uyudugunu ve hiçbir şeyin farkında olmadıklarını anladım.

ATAERKILLIK YOK, ANAERKILLIK ILE YÖNETILIYORUZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Askerlik feminizmin bugu.Kadınlıklarını iğrenç kimlik siyaseti malzemesi yapmaktan o kadar beyni sulanmışlar ki etik,ahlak felsefesi hep unutulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 3 Ocak 2020; 23:25:19 >
  • çabuk meriçler gelmeden
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de son zamanlarda kamu veya özel kurumlara devamlı kadın memur alınıyor. Şunu unutmamak gerekir: Çalışan erkek işsiz bir kadınla evlenir ama çalışan bir kadın işsiz bir erkekle evlenmez. Madem kadın erkek eşit neden o zaman erkek iş bulamayınca ooov işsiz kocamı olur diye ayıplanıyor? Neden kız isterken erkeğin işi soruluyor da kadınınki sorulmuyor? Madem erkeğin işsiz kalması ayıp bir şey o zaman KPSS'de erkelere +10 puan ekleme yapılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 3 Ocak 2020; 23:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bir de son zamanlarda kamu veya özel kurumlara devamlı kadın memur alınıyor. Şunu unutmamak gerekir: Çalışan erkek işsiz bir kadınla evlenir ama çalışan bir kadın işsiz bir erkekle evlenmez. Madem kadın erkek eşit neden o zaman erkek iş bulamayınca ooov işsiz kocamı olur diye ayıplanıyor? Neden kız isterken erkeğin işi soruluyor da kadınınki sorulmuyor? Madem erkeğin işsiz kalması ayıp bir şey o zaman KPSS'de erkelere +10 puan ekleme yapılsın.
    İşte paranın nasıl deccalin enstrümanı olduğunun kanıtı.Erkeğin kendini kanıtlamasının yerini paranın kendini kanıtlaması aldı.Erkeğin bütüncüllüğünün karşısında kadının güzelliği vardı.Şimdi kadının güzelliği karşılıksız kaldı.Kapitalizm kadını aşağılamaya devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.