Şimdi Ara

Askerlik ve CMAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, gecrtigimiz yaz cmas 1* dalici lisansimi aldim.önumuzdeki yaz ilerletmeyi planliyorum.Bunun askerlikte herhanhi bir faydasi olur mu,isime yarar mi merak ettim acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gittin mi askere merak ettim doğurus ? Ben de askere gitmeden cmas 3 yapıp gitmek istiyorum.
  • yarın gel sat olarak başla
  • Olmaz. Arkadaşımın da vardı aybı belgeden ama askerliğini topçu olarak yaptı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASAL kendi kafasına göre takılan bir sistem. Elinizdeki belgeleri filan pek sallamıyor.

Tek etkilendiği şey silüs alınmadan önce komando olmak istiyormusunuz kutucuğuna koyacağın evet veya hayır işareti.
  • Apollon kullanıcısına yanıt
    Yok daha gitmedim ama 2* dayım şuan 3ü ne zaman alırım belli değil.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Hocam abimde de aynı belgeden var ve artı olarak yüzme antrenörü, acemiyi Ankara'da yaptıktan sonra Urla'ya geçip üst rütbelilere yüzme ve dalma dersleri vererek geçirdi usta birliğini tatbikatta vs. cankurtaranlık yaptı.Gerçi bu aralar ortalık karışık ne olacağı belli olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozn96

Hocam abimde de aynı belgeden var ve artı olarak yüzme antrenörü, acemiyi Ankara'da yaptıktan sonra Urla'ya geçip üst rütbelilere yüzme ve dalma dersleri vererek geçirdi usta birliğini tatbikatta vs. cankurtaranlık yaptı.Gerçi bu aralar ortalık karışık ne olacağı belli olmaz.

Çok iyi azda olsa sistemi geliştirmişler demek ki. 2000 li yıllarda asal tamamen rastgele çalışıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.