Şimdi Ara

Askerlik Tecil Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , geçen sene 4. senemdi ve üniversiteyi bıraktım yani mezun olmadım.
    Sorum şu askerlik tecilim halen daha devam eder mi yoksa ders kaydı yaptırmadığım için tecil bozulur mu bu arada okulu dondurmadım.

• Benim tecil bozulmuştu aynı durumda. İkinci dönem yeniden kayıt yapmak zorunda kaldım sınava hazırlanıp başka bir bölüme geçmek için.
    Şimdi myp kapsamında okul ve bölüm değiştirme şansı veriliyor herkese.
    Mümkünse okulu bitirmeden askere gitme, eğer 9 aya düşüp eşit olmazsa. Ben ikinci üniversiteye kayıt yaptım 3 senede bitirip askerliği Asteğmen olarak yaptım, farkı çok. Bırakıp er olarak gelenler çok çok pişmandı, kafasını duvara vuran vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldan atılmadığın ve mezun olmadığın sürece öğrenci olarak görünürsün. Dolayısıyla askerlik konusunda bir sorunun olmaz. Benim bir yakınım bu şekilde 29 yaşına kadar kaçtı.
  • Beni ilk dönem kayıt olmadım diye ikinci dönem askere çağırdılar. Alelacele kayıt yapıp öğrenci belgesi ile gittim şubeye de ancak erteledim.

Bazı arkadaşlar var okul bittikten sonra 5 yılı tecilli göründü sistemde, onlar da gitmedi şubeye falan öyle kaldı. E-devlet üzerinden kontrol et bi. Güven olmaz çünkü sistem sıkıntılı, kişiye göre farklı sonuçlar çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik tecili hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.