Şimdi Ara

Askerlik tecil hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E devletten baktığımda 01.02.2019 a kadar askerlik hakkında herhangi bir sakıncası yoktur yazıyor , merak ettiğim ben seneye tekrar hazirlanma ihtimaline karşın nasil bir yol izleyeceğim seneye boş olacağım tekrar sinava hazırlanacağım, nasıl tecil ettirebilirim ve o tarih gelince ne oluyor tam olarak
    Edit: erteleme nedeni , son yoklamaya tabi diyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4120976BF -- 14 Haziran 2018; 1:26:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erteleme Nedeni: diye başlayan yerde ne yazıyor? Öğrenci yazıyorsa geçmiş olsun tecil ettirme hakkınız yok artık, yazmıyorsa en yakın askerlik şubesine gidin tecil ettirin
  • Erteleme nedeni : son yoklamaya tabi diyor 2017 de liseden mezun oldum

• temiz donları şimdiden al
  • Up yardim lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4120976BF

Erteleme nedeni : son yoklamaya tabi diyor 2017 de liseden mezun oldum
    hiç erteleme yaptın mı? tecil yaptırdın mı yani? yaptırmadıysan 2019'a kadar vermezdi tecili çünkü. geçmiş olsun şimdiden donları hazırla
  • 99 luyum , tecil yaptırmadim, Internetten baktığımda lise mezunlarının 3 yil nedensiz tecil hakki var diyor , anlamadım nasıl olduğunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik tecili ve üniversite
    3 yıl önce açıldı
    Askerlik tecili Ve üniversite
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lise mezunusun anladığım kadarıyla ve 2017 de mezun oldun. Eğer anladığım gibiyse 2020 ye kadar tecil yapabilirsin. E devlette ki tecil süresi bitince diplomanla askerlik şubesine gidip tecil işlemini yap. Maksimum 2020 kadar olduğunu unutma.
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Evet 2017 de liseden mezun oldum bana sadece 1 sene lazim 2019 yks na giricem , o tarihten sonrami gidip tecil ettirmem gerekiyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4120976BF

99 luyum , tecil yaptırmadim, Internetten baktığımda lise mezunlarının 3 yil nedensiz tecil hakki var diyor , anlamadım nasıl olduğunu
    desene 99 olduğunu kardeşim git tecil ettir hakkın var. seneye tekrar hazırlanıcam derken bende yanlış anladım. tecil hakkın var senin git 3 yıl tecil ettir çok erteleme ama en yakın zamanda git ki asal yoklamaya tabi tutmasınlar o zaman işin yaş olur. bayramdan sonra git en yakın şubeye lise diplomanın fotokopisini flanda götür nolur nolmaz tc kimliğinde yanında olsun
  • Bu sene sinava giricem ama her ihtimale karşı planımi yapmalıyım , bayramdan sonra dediğiniz gibi gidip tecil ettireyim , cevabınız icin teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.