Bildirim
Askerlik Tecil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.msb.gov.tr
2026 Yılı Yoklama Duyurusu MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığıhttps://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/c0590234382743b9a0013be7e1a10085
Daha önce aile hekimine gidip askerlik muayenesi olmadıysanız (sınıflandırmanız belli değilse) 31 aralık 2026ya kadar yoklama işlemlerinizi tamamlamak için süreniz olacak. Bu süre içinde kaçak falan sayılmıyorsunuz.
Daha fazla tecil hakkı istiyorsanız (1 ocak 2027 ve sonrası için) en basitinden yüksek lisansa kaydolmanız lazım. Tezli, tezsiz veya uzaktan olması farketmez. Kaydolacağınız bölümün eğitim öğretim yönetmeliğine dikkatli bakarsınız hangi durumlarda ilişik kesiliyor bu önemli. Öğrenci olmazsanız tecil de olmaz.
Kadroya girdiğinizde kurumun erteleme yaptırması olabilir, onu kurumun personel işleri ile görüşürsünüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 9 Şubat 2026; 1:20:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Birkaç kişiden sınav durumunu veya ailevi durumunu gösterip tecil ettirdiğine dair bilgi aldım. Bu şekilde tecil ettirilebilir mi acaba ?
_____________________________ -
www.msb.gov.tr
Sevke İlişkin Mazeret Hallerinde Erteleme İşlemleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığıhttps://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/sevke-iliskin-mazeret-hallerinde-erteleme-islemleri
Sevke ilişkin mazeret halleri var. Bunun dışında bir sebeple erteleme yapılıyor mu onu askerlik şubesine sorunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler