Şimdi Ara

Askerlik Tecil :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 31-12-2018'e kadar tecilim var. Üniversite kaydım eylülde siliniyormuş şimdi benim ne yapmam lazım Açık Ögretim'e mi yazılıyım veya Üniversite sınavına tekrar mı giriyim. Bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı? Hangisi daha mantıklı veya örnek veriyorum 01-02-2019 oldu askerede gitmedim kaçak durumuna düştügümde beni yakalayıp mı götürecekler yoksa para cezası mı kesecekler borçlarım var 2 sene tecil ettirebilsem yeterli ama çok araştırdım internette hiç bilgi bulamadım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

• aynı gune kadar tecilim var. 2019un sonuna kadar kaçak sayilmiyoruz diye biliyorum ama emin degilim.

biri bizi aydinlatsin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite kaydın silinir silinmez tecilin biter tecilin biterse yoklama kaçağına düşersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayız 31/12/2018 askerlik tecilim bitiyor ama ben şuan bir işte çalışıyorum.

eskiden yoklama dönemleri varmış o dönemler içerisinde yoklama olmayanlar doğrudan kaçak oluyormuş ama kanun değişmiş artık bundan sonra sene sonu yoklamaya gelmeyen tecili bitmiş yada bitecek kişiler yoklama kaçağı durumuna düşüyormuş.

yoklama kaçağına düşmenin cezası var araştırarak bulabilirsiniz mesela benim başıma geldi.okul bitti ben nasıl olsa okul bildirmiştir diye hiç askerlik şubesine gitmedim e devletten baktığımda okul nedeni ile tecilli yazıyordu ne olur ne olmaz diye şubeye hazırlıklı gittim meğer yoklama kaçağı durumuna düşmüşüm diplomamı verdim 2 sene tecil hakkımı kullandım ve 136 tl para cezası geldi.

bugün gidip yks için başvurdum, çünkü başka türlü askerliği tecil ettirme imkanım kalmadı. en azından girebilirsem açıköğretime girip birkaç sene daha tecil ettirmeyi düşünüyorum.

• vatan sana emanet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik
    2 hafta önce açıldı
    Askerlik Tecil Süresi
    3 yıl önce açıldı
    Askerlik
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.