Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (3 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.685
Cevap
131
Favori
1.073.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşım 28 boy:1.80 kilo.120

Haftaya Şubeye yoklama için gidicem sizce durum ne olur?

tabloya göre kilo fazlam var ama yinede bunu onemsemeden alabiliyolarmı?
    teşekkurler
  • playxplus P kullanıcısına yanıt
    İtiraz etme etme hakkınız var sağlamdır raporu vermeleri için 107 kilonun altında olmanız lazım
  • Slm arkadaslar kisaca bir sorum olacak.kiloo muafiyeti hakkinda bendeki kreterler.... 1.kontrol:boy-175 kilo:117 sonuc:33 C 1 yil erteleme yer:ısparta askeri hastanesi........ 2.kontrol:boy-175 kilo:127 sonuc:33 C 1 yil erteleme yer:antalya askerlik subesi gecici saglik kurulu 3.kontrol ocakta suan 175 boy 130 kg sonuc sizce ne olur? 2. Seferde kimseyi askeri hasteneye gondermediler bu sefer sizce gonderirler mi? 2.kontrolde sizce nede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorumu tamamlayadim kusura bakmayın sizce 2.kontrolde neden askeri hastaneye gondermediler gecici saglik kurulukurdular? 3. Kontrolde askeri hastaneye sev durumunda sonuc ne olur? 1. Kontrol 175-117kg 33c isparta askeri hastanesi 2.kontrol 175-127 33 c aile doktoru+gecici saglik kurulu(askerlik subesi icinde)suan ise 3.kontrol olacak 175-130 kg ? Yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

Neden askere gitmek istiyorsunuz? Durumunuza göre 3 yıl üstüste kilodan dolayı çürük alma ihtimaliniz var. Ben 1.70 boy ve 95 kiloyla askere gitmiştim, kimse de kilon fazla dememişti.

Nişanlıyım ve iş hayatımı şekillendirmem gerek ve tabikide askerlik yapamamanın içimde oluşturduğu burukluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMeTTT78

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Herkes gibi bir sorum olucaktı
    Bu sene temmuz ayında yedek subay aday adayı olarak muayenemi yaptırmak için şubeye gittim. Boyum 1 73 kilom ise 112 kilo idi. Askeri hastaneye sevk edildim. Defalarca gitmek istediğimi söylememe rağmen heyette yüzüme bile bakmadan zayıfla gel denildi ve şube beni ocak ile subat ayları arası cağırdı .
    Şu anda boyum 1 73 kilom ise 99 ( azimle çalıştım bu süre zarfında ancak bu kadar oldu ) ocakta gittiğimde askere alırlarmı ? Eğer alırlarsa Şubat celbinde gitme ihtimalim var mı

cevap almam mümkünmü :S
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Herkes gibi bir sorum olucaktı
    Bu sene temmuz ayında yedek subay aday adayı olarak muayenemi yaptırmak için şubeye gittim. Boyum 1 73 kilom ise 112 kilo idi. Askeri hastaneye sevk edildim. Defalarca gitmek istediğimi söylememe rağmen heyette yüzüme bile bakmadan zayıfla gel denildi ve şube beni ocak ile subat ayları arası cağırdı .
    Şu anda boyum 1 73 kilom ise 99 ( azimle çalıştım bu süre zarfında ancak bu kadar oldu ) ocakta gittiğimde askere alırlarmı ? Eğer alırlarsa Şubat celbinde gitme ihtimalim var mı

cevap almam mümkünmü :S

alırlar muhtemelen 1.73 boyun üst sınırı 101 kg

• Arkadaşlar geçen sene ilk defa gataya sevk edildiğimde boy 1.72 kilo 139 du ertesi yıla bırakma verdiler.bu sene 2.defa gideceğim 140 küsür kiloyum muaf raporu verirler mi?
  • ARKADAŞLAR BENİM TECİL 31 ARALIK BİTİYO. HEMEN GİTMEK İSTEMİYORUM. OCAKTA GİTTİĞİMDE ASKERİ HASTANEYE SEVKİMİ İSTEYEBİLİRMİYİM? YOKSA ASKERLİK ÖNCESİ SON İŞLEMLERİ YAPARKEN Mİ HASTANEYE SEVK EDERLER?
  • aynı şeyler tekrar tekrar soruluyor. tün soruların eski sayfalarda cevabı var aslında.
  • wertgzl W kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer durumdayım bu kadar fark olmasa da +40'ım. İkinci kere gideceğim Ocak'ta. Nasip, kısmet... Garantisi yok, tamamen keyfi. Üçüncü ya da dördüncü olma ihtimaline kendini psikolojik olarak hazırla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deejaysuha

Arkadaşlar merhaba bende dün kilodan dolayı bir yıl erteleme aldım başımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istiyorum belki diğer arkadaşlara yardımcı olabilir.Öncelikle bakaya iseniz ve şubeye gitmeye çekiniyorsanız kesinlikle korkmayın size çok yardımcı oluyorlar ve hiçbir şekilde aşalayıcı bir tutumda değiller normal askerlik işlemlerini yapanlarla aynı uygulamayı yapıyorlar.Daha önceki yazılardaki tablo kesinlikle doğru ordaki alt ve üst sınırlara kesinlikle uyuluyor.Benimle birlikte kurula giren ve +40 ı geçen herkese direk çürük verdiler benim+36 çıktı bir yıl erteleme verdiler.Bakaya durumunuz varsa cezayı kaymakamlık aracılığıyla evinize tebligatla gönderiyorlar.Kafasına soru takılan olursa cevap verebilirim

Hangi ildesin arkadasim, ve yasin kac ?

• bende ocak ayında tekrar gideceğim durumum netleşecek bakalım nasıl bir yol izleyecekler bu konuda ardahana gönderileceğim eğer dahiliye doktoru varsa
  • Slm arkadaslar onceki soruma cevap alamadim.ama yine sormak geregi duydum...... 1.kontrol: boy:175 kilo:117 sonuc: 33 c 1yil erteleme yer:ısparta askeri hastanesi........ 2.kontrol boy:175 kilo :127 sonuc:33 c 1 yil erteleme yer : aile doktoru+gecici saglik kurulu (antalya askerlik subesi) sizce arkadaslar 2. Kontrolde neden askeri hastaneye göndermediler? Suan ise; boy : 175 kilo:131 kg sizce askeri hastaneye sevk ederler mi? Muaf alma durumum nedir ? Normal sartlarda muaf olmam lazim degilmi arkadas? Yorumlarnizi bekliyorum tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: estergon99

quote:

Orijinalden alıntı: deejaysuha

Arkadaşlar merhaba bende dün kilodan dolayı bir yıl erteleme aldım başımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istiyorum belki diğer arkadaşlara yardımcı olabilir.Öncelikle bakaya iseniz ve şubeye gitmeye çekiniyorsanız kesinlikle korkmayın size çok yardımcı oluyorlar ve hiçbir şekilde aşalayıcı bir tutumda değiller normal askerlik işlemlerini yapanlarla aynı uygulamayı yapıyorlar.Daha önceki yazılardaki tablo kesinlikle doğru ordaki alt ve üst sınırlara kesinlikle uyuluyor.Benimle birlikte kurula giren ve +40 ı geçen herkese direk çürük verdiler benim+36 çıktı bir yıl erteleme verdiler.Bakaya durumunuz varsa cezayı kaymakamlık aracılığıyla evinize tebligatla gönderiyorlar.Kafasına soru takılan olursa cevap verebilirim

Hangi ildesin arkadasim, ve yasin kac ?

İSTANBULDAYIM YAŞ 29 2008 DEN BU YANA BAKAYA İDİM FAKAT GİTTİM VE HALLETTİM HİÇ BİR SIKINTI ÇIKARMADILAR..

• Boyum 1.95, kilom 128
    30 ekim'de askerlik şubesinden erteleme aldım ve yeni yıldan sonra gelmem gerektiğini yeniden hekime görünmem gerektiğini dile getirdiler.
    şimdi öğrenmek istediğim ben ilk ertelememi aldım ve 2. muaneye gidicem ki kilomda değişiklik olmadığı için bahsedilen askerliğe elverişli değildir ibaresi bu zamandamı çıkıyor.
    1 yıl erteleme 33c içerisinde kaç kez daha gidilir askerlik şubesine bilgisi olan varmıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berki83 -- 29 Aralık 2013; 13:05:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berki83

Boyum 1.95, kilom 128
    30 ekim'de askerlik şubesinden erteleme aldım ve yeni yıldan sonra gelmem gerektiğini yeniden hekime görünmem gerektiğini dile getirdiler.
    şimdi öğrenmek istediğim ben ilk ertelememi aldım ve 2. muaneye gidicem ki kilomda değişiklik olmadığı için bahsedilen askerliğe elverişli değildir ibaresi bu zamandamı çıkıyor.
    1 yıl erteleme 33c içerisinde kaç kez daha gidilir askerlik şubesine bilgisi olan varmıdı

Hayır arkadaşım bu zamanda bişey çıkmıyor senin boyunla kilon arasındaki orantı +36 olduğu için erteleme almışsın ikinci muayenende de aynı oran çıkacağı için muhtemelen gene bir yıl sonrasına erteleneceksin bir yıl sonraki ölçümlerine göre tekrar karar verilecek.Kanunen boyunla kilon arasındaki orantı +40 ve üzeri olmadığı sürece 5 yıla kadar erteleme hakları var..Boyun son iki hanesinden 3 çıkarıp bunuda kilondan çıkarınca +36 olduğunu göreceksin.Kesin elverişsizdir raporu alabilmen için +40 ve üzeri olman gerekir.

• geçen sene erteleme aldım 2 ocakta tekrar kontrole gidicem (1 ocak 7 şubatarası gel dediler) geçen sene kilom 138 di şimdi 148 civarı boy 1.96 (ama nedense ordaki ölçümde 1.92 çıktı) inş rapor alıp hayatımı düzene koymak istiyorum...son dönemde kontrol veya yasa değişikliği var mı acaba çürük raporu aldıktan sonra tekrar çağırılma gibi..lütfen net bilgisi olan yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ventura800 -- 30 Aralık 2013; 2:33:00 >
  • Arkadaslar agustosta kilodan dolayi bana da ocakta gel dendi,haftaya gidicem subeye yalniz ocaga kadar tecillisin diye verdikleri kagidi bulamiyorum,sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wahitkoz

Arkadaslar agustosta kilodan dolayi bana da ocakta gel dendi,haftaya gidicem subeye yalniz ocaga kadar tecillisin diye verdikleri kagidi bulamiyorum,sorun olur mu?

HAYIR SORUN OLMAZ O VERİLEN KAĞIDIN AMACI TECİLLİ OLDUĞUNUZ SÜREDE HERHANGİ BİR SIKINTI OLURSA ORADA İBRAZ ETMENİZ İÇİN VERİLİYOR.BAZILARINA HİÇ VERMİYORLAR ZATEN KAĞIDA BAKARSANIZ ÜZERİNDE İSTEK ÜZERİNE VERİLMİŞTİR YAZAR.DİREKT KİMLİĞİNİZ VE FOTOĞRAFLARINIZLA GİDERSENİZ BİR SORUN OLMAZ HALLEDERSİNİZ İŞLERİNİZİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deejaysuha -- 31 Aralık 2013; 0:13:01 >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.