< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Evet arkadaşlar gecen seneki mesajı alintiliyorum bugün 2. Muayeneye gittim. 173 boy 110kg Yaşadıklarımı kısaca anlatayım belki faydası dokunur. Sistem değişmiş 1 yıllık tecil süresi dolmadan askerlik şubesi veya e devletten işlem yapılmıyor dendi. Kütahya şehir hastanesinde süreci geçirdim ve doktorları on numara naif insanlar. Dahiliyedeki doktor sağ olsun 2. Ye gelirsen muafiyet raporu veririm demişti sözünü tuttu.1 yıl tam olarak doldu mu diye sordu ve B/33 F-1 vereceğini söyledi. F-1 ne demek onu bilmiyorum ama raporu verdim dedi ptesi kurul son kararı söyleyecek. Bundan sonra zayiflasan bile sorun çıkmaz bir kere muafiyet alman yeterli dedi. Geçmiş olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı Olsun hocam . Bende ikinci muayeneye Haziranda gireceğim . Bana geçen ay şubeden tebligat geldi ikinci muayene için 10 gün erken gelmem gerektiği yazıyordu siz erteleme bittiği günden önce gittnizmi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler hocam. 15 Nisan'da erteleme sürem doluyordu. 3 Nisan gibi aradım 15inden sonra gel dediler. Hatta 13 Nisan'da ne olur ne olmaz diye tekrar gittim yine 15inde e devletten kendin sağlık ocağına sevk yapabilirsin yapamazsan gel halledelim dedi. 15inde e devletten askerligimi yapmak istiyorumu işaretleyip sağlık ocağına gidip işlemleri başlatmış oldum. Şuan e devlet ekranımda yıl sonuna kadar muayene olmanız gerekmektedir diyor. Size kağıt geldiyse öncesinde gidin tabii. Not bana tebliğat falan da gelmedi hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar muafiyet alalı yaklaşık 1.5 ay oldu ancak halen e devlete işlemedi. MSB raporlarında raporum gözüküyor ancak edevlette askerliğim aşamasında gözükmüyor. Sizin ne kadar süre sonra edevlete işledi? |
|
Geçen ocak ayında kardeşimin ertesi yıla bırakma kararı 10 gün içinde edevlete yansımıştı. 2019da benim terhis bilgisi 1 haftada edevlete düşmüştü. Şube ve memurları ile alakalı bence. Bağlı olduğunuz askerlik şubesini arayıp dürtün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Herkese selamlar Ankara'da 2. muayene için işlemlerimi başlattım. Önce sağlık ocağına ardından da sevk ile hastaneye gittim. İlk muayenede üst sınırdan 50 kg fazlam çıkmasına rağmen erteleme verilmişti. 2. muayenede yine +52 kg fazla çıktı ve doktor muaf vereceğini söyledi. Ancak kurula çıkmana gerek yok dendi ve rapor sisteme düşmedi. Başına benzer olay gelen birileri var mı acaba. Raporu sistemde görmedikçe ikna olamıyorum. |
|
|
Merhaba hocam ben şimdi 176 103 kilo ile elverisli aldim endokrinden ama göğüs hastalıkları bana uyku apsesi için ayni anda ortopedi yede gittim ve erteleme muaf vermesi gerekirken vermedi gonyometre ile hareket kisitligim var ölçün dememe ragmen ac tip 2 verip elverisli yazdi saglik kuruluna ciktim itiraz ettim baska doktora sevk edicem dedilerlaboratuvar bekleme süresi olarak 2 ay verdi ben bu 2 ayın sonunda kilo alırsam tekrar tartilcakmiyim ve kac kilo çıkmam lazim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurcan6677 -- 28 Nisan 2026; 18:38:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba hocam ben şimdi 176 103 kilo ile elverisli aldim endokrinden ama göğüs hastalıkları bana uyku apsesi için ayni anda ortopedi yede gittim ve erteleme muaf vermesi gerekirken vermedi gonyometre ile hareket kisitligim var ölçün dememe ragmen ac tip 2 verip elverisli yazdi saglik kuruluna ciktim itiraz ettim baska doktora sevk edicem dedilerlaboratuvar bekleme süresi olarak 2 ay verdi ben bu 2 ayın sonunda kilo alırsam tekrar tartilcakmiyim ve kac kilo çıkmam lazim - Kaynak: forum.donanimhaber.com < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|| AMD Ryzen 5600 || MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi ||MSI RX 6900 XT GAMING Z TRIO || Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200Mhz Cl32 White || Arctic Freezer Duo 34 White || Cooler Master TD500M White || Corsair RM1000X || 512GB NVMe + 4TB HDD || LG 27GL83A-B ||
|
|
https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/c0590234382743b9a0013be7e1a10085 Yıl sonuna kadar süre veriliyor ama Aralık ayına bırakıp da kendinizi sıkıştırmayın. 2. veya 3. muayeneye kalma ihtimali de var. Müsaitseniz şimdiden de işlemlere başlayabilirsiniz. Ya da en geç eylül ekim gibi hallediniz. Kurul gününden itibaren 1 yıl erteleme veriliyor, yazan forumdaşlardan gördüğüm kadarıyla erteleme bitmeden yeni muayene işlemlerini yaptırmıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|