Kaç günde enabıza yansıdı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Öyle bir irrite edici bir bakış ve üslupla söylediki bilemedim mevzuat neyse ona uyması gerek biliyorum ama insiyatif alma gibi bir durumları var mı yok mu bilmediğim için sormak istedim . Peki e nabıza düşmesi bir önceki muayenemde bir gün sonra düşmüştü yine aynı sürede mi olur ? Birde madde 33 D hem savaş barışta mı yoksa barışta mı muaf demek oluyor ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben ilk 2 muayenemdede kuruldan sonucu almadım direk askerlik şubeye gitti evraklar . Muaf için gönderilmesi mi lazım ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayır en son sağlık ocağının askerlik için verdiği rapor çıkıyor. E devlet askerlik durum belgesinde de çıkmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK ![]() |
Bu boy-kilo uzun dönem askerlikte geçerli mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
3. Muayeneyi olup muaf alan arkadaşların raporu enabıza kaç iş günü sonra düştü ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hayır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglardemir6281 -- 5 Mart 2025; 21:49:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhaba arkadaşlar, 01.01.2026 Tecilimin bitiş tarihi fakat 1 sene uzatmam lazım (Yks’ye hazırlanacağım Baristalık yapıyordum, Bu hafta işten ayrıldım ama 3 Ay kala elle tutulur bir yer gelemeyeceği için 1 yıl hazırlanmam lazım) İnsülin direnci geçmişim var 16 Yaş 178 75 kilo ile falan insülin direncim vardı ve sadece kilo vererek bu problem geçti. Şu anda 183 94 falanım ve garanti yine insülin direncim var (Doktora ölçtürtmedim fakat Bel bölgesi kalınlaşması, Aşırı yeme, Doymama, Tatlı krizi falan gibi belirtilerim var) 1)Askerlik muayenesinde İnsülin Direncimin çıkması halinde askerlik için 1 yıl erteleme aldırtır mı? 2)Ekim Ayında doktora gitsem ve insülin direnci için ilaç yazılsa ve kasım-aralık ayı gibi askerlik muayenesi yaptırtsam insülin direnci için ilaç kullandığımdan erteleme alır mıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aezakmıı1 -- 8 Mart 2025; 3:0:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |