Şimdi Ara

Askerlik işlerinden anlayanlar bi baksın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu dönem üniversiteden mezun oluyorum, dönem bitti şu anda resmi çıkış işlemleri falan olacak. Heralde 2-3 hafta sürer mart ayı başını bulur. Ben nisan dönemine yetişmek istiyorum, neler yapabileceğimi bilenler lütfen anlatabilirler mi? Bir de geçen sene okul heralde bi yanlışlık yapmış, kaçaktım. Bu sene tekrar belge yollayıp düzeltmedilerse halen kaçak görünüyo olabilirim. Tecilli veya kaçak olamam bu nasıl deiştirir? Mutlaka askere gitmem lazım, yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi problemboy -- 9 Şubat 2006 2:35:47 >

• şimdi durumun bakaya(kaçak) olup olmamana göre değişir arkadaşım.
    eğer bakaya değil isen şu yol izlenir. askerlik şubesine gidersin karar aldırırsın karar aldırınca askerlik 1 yıl ileri atılır yani nisan celbine başvurursun nisan 2007ye karar aldırılır.(tabi lisans mezunu isen) daha erken gitmek istediğine dair bulunduğun bölge askerlik dairesi başkanlığına erken sevk dilekçesi yazarsın.bunun da son başvuru tarihleri vardır bilmiyorum nisan celbi için geçtimi!!!www.asal.msb.gov.tr den öğrenebilirsin yedek subay işlemlerinde erken sevk bölümünden.ve istediğin kabul edilirse nisanda askere gidersin.başvurusu süresi dolmuşsa bir sonraki celp olan ağustosa kalırsın

ikinci durumda bakaya isen zaten seni karar aldırıp almadığına bakılmaksızın sevke tabi tutarlar ve ilk celpte askere alırlar. o yüzden hiç dert etme hatta madem bir an önce gitmek istiyorsun dua et bakaya kalmış ol.yoksa karar aldır erken sevk dilekçesi ver derken baya beklersin.bende nisanda gidiyorum tertip oluruz artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acilen anlayan biri baksın !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.