Bildirim
Askerlik hk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bildiğim kadarı ile dgs ile önlisansı lisansa tamamlarsan veya lisans kazanıp kayıt olursan(açıköğretim veya örgünöğretim farketmez) tecil oluyor
lisansdan mezun olunca da 2 yıl tecil hakkın var -
Bu sene herhangi bir sınava girmedim çalışıp seneye giricektim yani herhangi bir yere kayıt yaptıramam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecmis olsun, gbt de alip goturebilirler hazirlikli olun
quote:
Orijinalden alıntı: KingStannisBaratheon
Bu sene herhangi bir sınava girmedim çalışıp seneye giricektim yani herhangi bir yere kayıt yaptıramam
internette biraz araştırınca meslek yüksek okulu mezunlarının da 2 yıl tecil ettirme hakkının olduğunu gördüm -
Hocam herkes başka birşey söylüyor ben burda böyle bir durum yaşayan vardır diye konu açtım askerlik şubesi telefon açmıyor şu anda gitme durumumda yok
quote:
Orijinalden alıntı: KingStannisBaratheon
Hocam herkes başka birşey söylüyor ben burda böyle bir durum yaşayan vardır diye konu açtım askerlik şubesi telefon açmıyor şu anda gitme durumumda yok
Askerlik şubesine telefon açma yarın bizzat git ve sor -
Mezun olduktan sonra 2 yıllık 4 yıllık üniversite farketmez, 2 yıl tecil hakkın vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 4 Eylül 2017; 10:19:1 >
Mezun olduktan sonra 2 yıl tecil hakkın var ama yinede dikkatsiz davranmışsın aöf e kayıt yaptırsan daha iyi olurdu. -
İkinci üniversite olarak AÖF'e kayıt olunca tecil edilmiyor galiba. -
İkinci Üniversite kapsamındaysa evet.
Önlisans okuyup Dgs ile örgün/aöf yaparsan veya lisans bitirdiysen yüksek lisans a kayıt olursan tecil olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X