Şimdi Ara

askerlık hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bilecike sofor adayı olarak dustum.. oncelıkle b sınıfı ehlıyetım var onun alaya b sınıfı ehlıyetımı goturmeme gerek varmı ayrıca orada sofor olmak nasıl bırseydır.. onerırmısınız .. Ankara dan gıdecegım ve bılecıge dırekt gıden bır arac yok eskısehıre gecıp oradan gececekmısız.. bu konu hakkında da yardım alabılırmıyım acaba usta arkadaslardan ya da gıdecek olanlardan. .

ayrıca sevk tarıhı 21-02 yazıyor

teslım tarıhı 23-02 yazıyor.

hangı tarıhte bırlıkte olmam gerekıyor.. 21 ınde bırlıkte olsam sıkıntı olurmu acaba..

• Sana da Merhaba Tertib :) Bende Şöför Adayı

Askerliğini orda yapan arkadaşlarımdan aldıgım tavsiyeleri sana da paylaşayım

Ehliyetini götürmene gerek var söför olmak güzel diyorlar ama yerine göre yani ben acıkcası çöp kamyonu istiyorum :D arkadaşım çöp kamyonuyla bitirdi sürekli yatıyordum diyor karışan eden yok diyor ama diğer araclar için sıkıntılı oluyor dedi yani sıkıntı da komutan nereye sen oraya vs işte her neyse sansımıza artık komutan da

sevk tarihi 21 -23 yazıyor 1 gün yol tanınmıs diyor bende de aynı ama ben 23ünde teslim olacam neden son gün dersen 5dk keşke geç girsem dersin diyorlar rütbeli arkadaşlarım var onlar bile gelme son dakikanı kullan diyorlar 1 ay izinsiz :D ondan tatını cıkartmaya bak :) inşallah görüşürüz orda yakasında KUŞCU yazan görürsen seslen bana :p benim o
  • KUŞCU kardeşim AKYOL yazan gorursen oda benim :) bakalım hersey sans o zaman ehlıyetımıde goturuyorum ben karmasaya fılan kalmak ıstemıyorum o sebepten ayın 21 gunu oglen teslım olmak ıstıyorum teslım oldugun tarıhten ıtıbaren baslıyor zannedersem askerlık :) hayırlısı ne kadar erken o kadar erken gelırız dıye dusunuyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

KUŞCU kardeşim AKYOL yazan gorursen oda benim :) bakalım hersey sans o zaman ehlıyetımıde goturuyorum ben karmasaya fılan kalmak ıstemıyorum o sebepten ayın 21 gunu oglen teslım olmak ıstıyorum teslım oldugun tarıhten ıtıbaren baslıyor zannedersem askerlık :) hayırlısı ne kadar erken o kadar erken gelırız dıye dusunuyorum ..

teslim oldugun tarihten baslamwz.silus tarihinden baslar ayrica erken gittigine cok pisman olursun soyliyim
  • 21-23 yazıyor 22 sinde teslim olunca 1.gün kazanmış olmuyormuyuz ? herkes başlar başlamaz git 1 gün 1 gündür diyor :S 459 sayarsın diyorlar
  • 21 inden itibaren şafağın düşmeye başlar tertip istersen 21inde git istersen 23ünde
  • sevk tarıhı :21 -02-2012
    teslım tarıhı :23-02-2012
    1 gun yol olarak yazıyor arkadaslar..

sımdı 21 ınde 22 sınde ve 23unde teslım olabılıyoruz dogrumudur arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol hakkında sorularım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum 21 de askerlik başlar en geç 23 şubat mesai bitimine kadar birliğine teslim olmuş olman gerekir
  • 21'inde askerliğin başlıyor, 2 gün yol izini vermişler, 23'ün de mesai bitimine kadar katılabilirsin, geç iltihak ettiğin her bir gün askerliğin uzamasına neden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

dostum 21 de askerlik başlar en geç 23 şubat mesai bitimine kadar birliğine teslim olmuş olman gerekir

sımdı ayın 21ınde teslım olsam askerlık 2 gun erken mı cıkacam yoksa 23 unde ya da 21 ınde hangı zamanda teslım olursam olayım aynı tarıhte teskere alacam demı anladıgım bu zannedersem arkadaslar..
  • hayır dostum bak senin askerliğin 21inde başlıyo zaten yani 21inden itibaren şafak düşmeye başlar sana 1 gün yol izni vermiş tsk vel hasıl kelam 21inden itibaren TSK nın personeliyiz hepimiz
  • Şöför adayıysan Söğüt Ulaştırma Taburu'na düştün sanırım. 91/4 tertip olarak ben de oraya düşmüştüm. Ehliyetini götürmen ZORUNLU, yoksa şöför yapmazlar haberin olsun.

Çok yakın tarihte orada olduğumdan dolayı merak ettiğin, sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olabilirim.
  • evetkardesım sormak ıstedıgım cok sey var oncelıkle sofor olalım mı herseyden askerlıkte avantajı varmıdır acaba.. ayrıca sofor egtımı alırsak meslek egıtımı olgubu ıcın 30 gun mu acemılık yapıyoruz ayrıca egıtımlerı nasıldır sofor adayının :)
  • Şöför olmak avantajlı mıdır değil midir o düştüğün usta birliğine bağlı. Eğer ki meslekçi seçilirsen 30 gün acemilik yaparsın ve haliyle şöför seçilmezsin. Eğitim dediğin şey de abartılmaması gereken bir durum. Eğitim çavuşları ve uzman çavuşlar yanına oturacaklar ve sana sür diyecekler, herhangi bir sürüş eğitimi almayacaksın. Acemiysen de bir nebze araç komutanına bağlı olarak refüze olmama şansın var. Ayrıca acemilikte çok fazla çök-kalk yapacaksın, buna kendini alıştır.

Ayrıca

1. Bölük Devriye Müdahele Aracı Eğitimi
    2. Bölük Otobüs ve Kamyon Eğitimi
    3. Bölük Unimog Eğitimi
    4. Land Rover Aracı Eğitimi
    5. Showland (Zırhlı) Araç Eğitimi

Ben 4. Bölükteydim. En şanslı bölük 1. bölük diye söyleniyordu. Ben doğuya düştüm, 1. bölük %80 batıydı.

• Eski actigim konuyu gordum.. Ve acemi birligi aklima geldi comel kalk comel kalk :) .. Acemilkten safak sayar olduk artik.. Ben sofor secmelerine katildim ve ankaraya secildim tank soforu olarak Ankara da 45 gun egitimin ardindan simdi kocaman bir Tank in soforlugunu yapiyorum.. Vandayim yuksek bolge karakolunda.. Nereden nereye devrelerime selam olsun.. Herkese hayirli teskereler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.