Şimdi Ara

Askerlik Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben mayıs 93 doğumluyum.bu sene lise 4 teyim üniversite sınavına gireceğim ama tercih yapmayı düşünmüyorum.asıl hedefim seneye üniversiteye girmek.2013 yılında 20 yaşında olucam.beni askere ne zaman çağırırlar acaba?

• Üniversiteye kayıt olunduğundan itibaren üniversite otomatikman askerliğini tecil ettiriyor,yine kontrol amaçlı öğrenci belgesi ile kendinde ettirebilirsin.Eğer üniversiteye giremeyip 1 yıl gecikirsen veya hiç üniversiteye dahi gitmesende 2 yıla kadar tecil hakkın var.Ben işlemlerimi yaptırırken kulak misafiri oldum biri 2 yıl geç olarak başvurmuş kaçak gözüküyorsunuz dedi ancak normal presüdür onada uygulandı,benimle birlikte işlemlerini halletmişti.
  • şimdi bana kaç yaşında kağıt gelecek?
  • Artık kağıt falan gelmiyor.İnternet üzerinden gerekli belgeleri bulursun.Muhtarlıkla falan işin olacak ikametkah belgesi.Bol bol fotoğraf vs.

Yaşın 19 olduğu dönemde kendin başvurmalısın(20 de olabilir hatırlamıyorum şuan).

Şuan lisede olduğun için gitmene gerek yok.Lise bittikten sonra üniversiteye gecikmeden başlarsan yine başvurmana gerek yok üniversite bitinceye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 12 Şubat 2012; 23:19:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.